JxCAT-JUNTS
  • Les majories absolutes mal gestionades no són bones per ningú, ni per ells mateixos.

    El govern d'ERC va pujar  un 7% l'IBI, que sumat al increment directe del 3% als valors cadastrals, suposarà un increment del 10% del impost municipal per excel·lència. Un impost del que no s'escapa ningú, ni propietaris ni llogaters. A més a més es deixen la porta oberta en el seu discurs a futures pujades en els propers anys. Després ens parlaran de polítiques d'habitatge, així com de la gran preocupació perquè la gent jove tingui accés a aquest habitatge, però amb la seva  incapacitat per generar recursos, el que estan provocant és que els lloguers siguin més i més cars cada dia.

    Els impostos pugen i els serveis es redueixen. Ajuntaments com El Masnou ingressen per impostos directes (principalment l'IBI) menys d'11 milions d'euros amb una població de més de 26.000 persones. Alella ingressarà més 7'5MM d'euros amb poc menys de 9.800 habitants. Municipis veïns saben trobar d'altres mecanismes per finançar els seus serveis a la ciutadania. Si no en saben que preguntin, però l'actitud de l'ignorant (aquell que no vol saber) és injusta amb tots nosaltres. No hem trobat en el programa electoral d'ERC una pujada d'impostos com la que han aprovat. Parlaven de CONTINUÏTAT, però aquesta continuïtat s'ha traduït en un increment del 10% dels salaris dels regidors i regidores de govern, noves assessores que ben bé no sabem que fan a banda de servir al partit o que la partida d'Alcaldia s'ha incrementat més d'un 50% per citar-ne unes poques.

    Alella està agafant una deriva preocupant. Un govern de tecnòcrates amb un vell lema molt conegut “tot pel poble però sense el poble”. Un nou despotisme il·lustrat made in Alella.

    Un cop més reclamem la llibertat dels nostres presos i preses polítiques i retorn dels exiliats i exiliades.