Logo ERC+SxA
  • Aquest passat mes de juny hem començat un nou mandat i al nostre grup municipal hi ha hagut una important renovació de persones. Només tres dels actuals electes del nostre grup ja ho eren en el mandat passat: l'alcalde Marc Almendro i les regidores Teresa Vilaró i Laura Ribalaiga. Les altres quatre persones han estat elegides per primera vegada: el regidor Israel Payà i les regidores Elisabet Vilaró, Mercè Vizern i Xènia Matas. Quatre d'aquestes persones tindran dedicació exclusiva a la seva feina a l'ajuntament mentre que les altres tres la  compaginaran amb les seves activitats professionals. Renovació però amb una pervivència quant a la visió i filosofia de poble, hereves dels mandats anteriors on s'han assolit grans millores.

    Els resultats electorals ens mostren que la ciutadania ens torna a fer confiança, que valora la tasca duta a terme fins a l'actualitat i que creu en el nostre projecte de futur. Un projecte ambiciós que implica accions i millores en molts àmbits que estan estretament interconnectats. És per això que farem de l'impuls de la transversalitat una de les principals filosofies de treball. Ja hem iniciat un procés de reestructuració de les regidories per agrupar-les en quatre grans àrees, amb el convenciment que en aquesta nova estructura s'hi veuran afavorides les sinèrgies i el treball transversal. Aquestes àrees son: Civisme i seguretat, Ciutadania, Territori i Identitat. 

    Un altre dels nostres principals objectius per aquest mandat és millorar tot allò relacionat amb la participació de la ciutadania en els afers públics. És per això que durem a terme un procés per repensar els instruments de participació que tenim a l'abast, modificar-los si cal o crear-ne de nous per tal d'afavorir que la ciutadania, tant a títol individual com vehiculada a través d'entitats i associacions, pugui participar de manera més activa i efectiva en els assumptes  públics. 

    Millorar la sostenibilitat i l'eficiència energètica de les activitats i equipaments municipals així com la lluita contra el canvi climàtic en allò que estigui a l'abast municipal és un altre dels reptes que tenim per davant. 

    Encarem, doncs, la consecució d'aquests i tants altres objectius amb forces renovades, noves idees, experiència adquirida i el compromís de treballar i treballar per continuar millorant el nostre poble i la vida de les persones que hi vivim. 

    Us desitgem una molt bona Festa Major i un bon estiu.