Ajuntament d#39;Alella
Portada|Mobilitat i transport|Punt de cÓrrega de vehicles elŔctrics
 
Punt de recÓrrega de vehicles elŔctrics

L'Ajuntament d'Alella va inaugurar el 15 de juny de 2013  un punt de recÓrrega de vehicles elŔctrics del municipi, per a ˙s de tota la ciutadania que disposi d'un vehicle d'aquestes caracterÝstiques. El servei estÓ instalĚlat a l'aparcament de Can Lleonart. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretÚn promoure la mobilitat sostenible i saludable, afavorint l’˙s d'aquest tipus de vehicle menys contaminant i respectuˇs amb el medi ambient.

El punt de recÓrrega podrÓ ser utilitzar per qualsevol conductor o conductora, per˛ per caldrÓ  recollir prŔviament una targeta especÝfica que es lliurarÓ a l'Ajuntament (Plaša de l'Ajuntament 1), en horari d'atenciˇ al p˙blic.

La recÓrrega no tÚ cap cost per a l'usuari que podrÓ utilitzar-la cada cop que ho necessiti sense limitacions. El cost de l'adquisiciˇ de la targeta serÓ de 5 euros per a les persones empadronades a Alella, i de 10 euros per a les persones d'altres municipis. El punt de cÓrrega disposa de dues places d'aparcament i dos endolls, de manera que es podran recarregar dos vehicles al mateix temps.