DISSABTE
24
MAIG
2014
10:00 h
Lloc Ajuntament de Vallromanes
Organitza Consorci del Parc de la Serralada Litoral

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs que se celebra el 24 de maig i durant el cap de setmana, el Parc de la Serralada Litoral organitza, el diumenge 25, dues activitats per a tota la família:

• Sortida senderista: Món d'aigua viva. Els sots, amb la foscor, la humitat i els espais propers, ens aporten una relació íntima amb la natura. Aquestes petites raconades fluvials aixopluguen una interessant flora criptogàmica: algues, molses, falgueres i líquens, que podrem observar amb deteniment. També observarem les restes d'indústries i antics poblaments.
Recorregut: Vallromanes - Can Maimó - Pou de glaç - Molinot - Coll de Forns - Roca Foradada - Vallromanes.
Distància: 5 km. Desnivell: 100 m. Punt de trobada: a les 10 h, a l'Ajuntament de Vallromanes.

• Activitats de la Matinal «Viu el parc», acte central del programa Viu el parc al Parc de la Serralada Litoral 2014. A Sant Mateu (Premià de Dalt), de 10.30 a 14 h. Festa matinal per a tota la família amb Jocs Ambulants que ens proposen jocs d'enginy i de reptes visuals que ens transportaran a èpoques passades, taller de muntatge de cabanes a càrrec de l'Obrador, tallers mediambientals relacionats amb la natura a càrrec de Quatrepasses, taller de dibuix de la natura a càrrec de Manguilongui, el grup Lacy River Jazz Band ens acompanyarà posant les notes musicals a la matinal i, com a cloenda, Jaume Ibars ens presentarà una proposta d'animació per a petits i grans.
Més informació a:

Amb aquest mateix motiu la Xarxa de Parcs Naturals organitza durant el cap de setmana del 23, 24 i 25 de maig més de quaranta activitats gratuïtes. Hi haurà caminades a peu, rutes guiades, jornades de portes obertes, matinals festives, tallers infantils, exposicions, audiovisuals, concursos de fotografia, recitals poètics, rutes literàries, etc.