Publicat el 17 de juny de 202417.06.2024
Cloenda PFI-PTT

L'alumnat del programa PFI-PTT del Baix Maresme ha acomiadat el curs 2023-2024 aquest dilluns 17 de juny amb un acte de cloenda que es va dur a terme a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, com a punt final d'una formació centrada en les d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar d'activitats esportives.                  

L'alumnat ha rebut el reconeixement de l'alcalde d'Alella, Marc Almendro, en representació dels quatre ajuntaments que promouen aquest curs -Alella, el Masnou, Montgat i Tiana-  del departament d'Educació de la Generalitat, i de la resta d'agents educatius vinculats al programa. A l'acte també han intervingut algunes famílies i alumnes que han explicat la seva experiència i han fet una valoració del que significa aquest curs i l'oportunitat que els ofereix de reprendre els estudis i/o iniciar un camí professional. 

El programa PFI-PTT està promogut pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i els quatre ajuntaments del Baix Maresme. Aquesta formació s'adreça a joves de 16 a 21 anys que finalitzen la secundària obligatòria sense el graduat escolar, i té per objectiu oferir a l'alumnat una oportunitat d'adquirir una formació bàsica i professional per a la posterior incorporació al món laboral i/o per continuar amb la seva formació, ja sigui a través de  mòduls específics per a l'obtenció del títol d'ESO i l'accés a cicles formatius de Grau Mitjà.