DIVENDRES
31
MAIG
2024
10:00 h
Lloc Rambla d'Àngel Guimerà
Organitza Ajuntament d'Alella i Escola La Serreta
Tipus d'acte Festes i fires
Cueme

L'alumnat de 5è de primària de l'Escola La Serreta que participen en el projecte CuEmE, impulsat per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme per fomentar la cultura emprenedora, encaren la recta final del seu treball posant a la venda els productes elaborats. El divendres 31 de maig faran parada al Mercat de Marxants per vendre els objectes que han fabricat amb la seva cooperativa Ecoart. La parada s'instal·larà a la rambla d'Àngel Guimerà, de 10 a 12 h i, entre altres objectes, es vendran bosses de tela, rascadors per a gats, colònies i unes peces de ceràmica per recollir aigua de la pluja i així regar les plantes per goteig. 

És cinquè any que l'Escola La Serreta participa en aquest projecte que té per objectiu fomentar la cultura emprenedora, despertant l'esperit emprenedor de l'alumnat de 5è de primària a través de la simulació del procés de constitució d'una cooperativa. Han elaborat els Estatuts, s'han organitzat amb càrrecs i han formalitzat l'empresa amb el NIF amb un acte celebrat el passat dimecres 10 d'abril a la sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella amb la presència de l'alcalde Marc Almendro i la regidora Gemma Grau, que es van interessar per conèixer el projecte i com s'han anat organitzant. 

Els socis i sòcies de la cooperativa Ecoart han decidit que part dels beneficis de la venda es destinaran a l'Associació Ania, que treballa per sensibilitzar sobre el dol perinatal.