Publicat el 24 de novembre de 202324.11.2023
Poda

L'Ajuntament ha iniciat aquest dijous 23 de novembre els treballs anuals de poda i manteniment de l'arbrat viari. Les feines es desenvoluparan fins al gener i afectaran 1.692 arbres repartits per tot el municipi. 

L'objectiu d'aquests treballs, que es realitzen periòdicament, és garantir la conservació dels arbres, controlar les dimensions, afavorir la qualitat i els atributs paisatgístics, fomentar la biodiversitat i reduir les molèsties que puguin ocasionar al veïnat o als serveis.

A totes les espècies, excepte a les moreres en què es fa una poda de brocada, les podes són de manteniment i sanejament per tal de treure les branques seques, mortes, malaltes o mal orientades que puguin dificultar el creixement i la salut de l'arbre o bé que obstaculitzin el pas de vehicles o persones o la senyalització viària. 

Els treballs de poda poden afectar puntualment l'estacionament o la circulació de vehicles en alguns carrers. Les afectacions seran senyalitzades prèviament als carrers afectats. L'Ajuntament demana a la ciutadania que estigui al cas de les senyalitzacions per tal de facilitar el desenvolupament dels treballs. 

L'Ajuntament va adjudicar a l'empresa Paisatgisme Melsió S.L.U el servei de poda i manteniment de l'arbrat municipal per un import de 28.044 (IVA inclòs) a l'any, prorrogables en terminis d'any en any durant un màxim de dos exercicis més.