Publicat el 13 de novembre de 202313.11.2023
Guanyadors carrers nadalencs 2022

Del 13 de novembre a l'1 de desembre és obert el termini per fer les inscripcions als concursos de guarniment de carrers i façanes nadalenques que convoca per quart any l'Ajuntament, amb l'objectiu de dinamitzar les festes i promoure la participació de la població per generar un ambient festiu i de germanor durant aquesta celebració. 

El concurs de carrers engalanats s'adreça als veïns i veïnes que conviuen en un mateix carrer i els anima a decorar-lo  junts per poder optar a un dels tres premis de 300, 200 i 100 euros. La temàtica del disseny de la decoració dels carrers s'ha de basar fonamentalment en qualsevol dels aspectes representatius d'aquesta festa 

Per participar només cal emplenar aquest FORMULARI. El termini d'exposició dels guarniments s'haurà de mantenir de l'1 de desembre al 6 de gener. En la valoració es tindran en compte quatre aspectes:  la creativitat de la proposta, l'adequacio a la temàtica festiva, els materials utilitzats i la il·luminació. 

Consulteu les bases en aquest ENLLAÇ 

 

Concurs de façanes

I si no us poseu d'acord amb els vostres veïns i veïnes per engalanar el carrers, o bé no en teniu de veinatge, també teniu l'oportunitat de fer brillar el nostre poble decorant les vostres portes, finestres i balcons i participant en el concur de façanes engalanades que organitza l'Ajuntament, també per primera vegada. 

Igual que amb el concurs de carrers, l'objectiu de la convocatòria és dinamitzar les festes i ajudar a crear un ambient festiu en uns moments molt difícils per a tothom. 

Les propostes més ben valorades aconseguiran premis de 200, 100 i 50 euros. 

Per participar només cal emplenar aquest FORMULARI. El termini d'exposició dels guarniments s'haurà de mantenir de l'1 de desembre al 6 de gener. En la valoració es tindran en compte quatre aspectes:  la creativitat de la proposta, l'adequacio a la temàtica festiva, els materials utilitzats i la il·luminació. 

Consulteu les bases en aquest ENLLAÇ