Ajuntament d#39;Alella
Portada|Equitat de gènere|Alella commemora el Dia Internacional del Dol Perinatal i Gestacional
 
Dol perinatal

L'Ajuntament s'afegeix a la commemoració del Dia Internacional del Dol Perinatal i Gestacional que se celebra el 15 d'octubre, per recordar les criatures que han mort abans del naixement o en el moment de néixer, i donar suport a les famílies que han patit aquesta pèrdua. 

Enguany l'Ajuntament convoca la ciutadania a participar en  una ofrena floral davant de l'escultura de l'artista Fili Plaza, instal·lada el 2021 al cementiri municipal. Serà el mateix dia 15 d'octubre a les 18 h i inclourà un parlament institucional.

El Ple de l'Ajuntament celebrat el 30 de setembre de 2021 va aprovar una declaració institucional de suport i reconeixement a les famílies que pateixen el dol perinatal, gestacional i neonatal. La declaració va ser aprovada amb el suport de tots els grups municipals. 

El 16 d'octubre de 2021 es va fer la primera commemoració institucional amb la inauguració d'una escultura obra de l'alellenca Fili Plaza al cementeri d'Alella. 

×  
Alella commemora el Dia Internacional del Dol Perinatal, Gestacional i Neonatal Alella commemora el Dia Internacional del Dol Perinatal, Gestacional i Neonatal

Podeu accedir a la guia d'acompanyament al dol perinatal. 

Guia acompanyament dol perinatal

Guia acompanyament dol perinatal

Fitxer: dol_perinatal_cat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 44
Mida: 1.06 MB