Publicat el 26 de setembre de 202326.09.2023
Jornada emprenedoria sector cures

Els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià i Coop Maresme (Ateneu Cooperatiu del Maresme) organitzen una jornada d'emprenedoria i cooperativisme adreçada al sector de les cures, des de l'economia social i solidària. A través d'aquesta jornada es pretén difondre projectes innovadors i models alternatius de creació d'empreses, promoure l'economia social i solidària així com el cooperativisme com a opció d'autoocupació. Amb la trobada es vol incentivar i promoure l'emprenedoria cooperativa als municipis, ampliar el ventall d'opcions ocupacionals per a les persones que estan en situació de recerca de feina i afavorir la relació i enfortiment de les xarxes locals d'economia social.

A la jornada es donarà a conèixer l'estudi sobre la situació de les cures a la comarca del Maresme i al Masnou, realitzat per Coop Maresme, i diverses cooperatives del sector de les cures explicaran les seves iniciatives alternatives als models convencionals. A més, hi haurà un espai de networking per tal que les persones assistents puguin conversar amb les cooperatives participants així com una sessió informativa sobre les cooperatives com a solució alternativa i innovadora a la creació d'empreses.

 Vegeu-ne el programa sencer.

La jornada s'adreça a persones i empreses ja vinculades a les cures, i també a d'altres que el veuen com un sector atractiu on treballar o autoocupar-se. Les cooperatives en funcionament i les persones interessades en l'economia social i el cooperativisme també podran treure profit d'aquesta trobada.

Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç.

El departament de Promoció econòmica organitza la Jornada d'Economia Social i Cooperativisme al Centre d'Empreses Casa del Marquès anomenada Jornada d'Economia Social i Cooperativisme. El sector de les cures des de l'Economia Social i Solidària amb l'objectiu de potenciar i impulsar el cooperativisme i altres formes d'emprenedoria social, com a opcions reals d'autoocupació i emprenedoria, dins el sector de les cures.

La jornada tindrà lloc divendres 6 d'octubre de 9.30 a 13.30 h al Centre d'Empreses Casa del Marquès.