Ajuntament d'Alella Festa de la Verema
Mural Verema

Amb el desplegament del mural amb la imatge gràfica de la 49a Festa de la Verema a l'Empedrat del Marxant, el 7 de juliol, es va iniciar el compte enrere per a la celebració que tindrà lloc del 7 al 15 de setembre. És una de les imatges més esperades de l'any per als alellencs i les alellenques. El treball és obra de l’estudi Templao que va ser un dels tres finalistes en el concurs convocat per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació d’Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), en el qual van participar una trentena de professionals. La imatge és un rellotge de sol que juga a la idea del pas del temps, fent referència a la importància del sol i del temps a les diferents etapes d'una collita.

Amb el descobriment de la imatge comença el compte enrere per a la 49a Festa de la Verema que se celebrarà del 7 al 15 de setembre, amb tots els ingredients habituals (la Mostra, les visites als cellers, el Tapes + Vi, la Fira...) i les noves incorporacions: els Premis Verema, el Vinema i l’espectacle inaugural, que es farà el 8 de setembre a partir de les 19h a la plaça d’Antoni Pujadas.

Enguany les inscripcions a les activitats es podran fer a partir del 25 d’agost a l’Oficina de Turisme i per Internet des de festaverema.alella.cat. Com l’any passat, les degustacions de menjar de la Mostra es pagaran directament als estands dels restaurants ubicats a l’Hort de la Rectoria.  

Campanya de dinamització comercial

En aquesta edició el concurs d’aparadors serà substituït per una nova proposta de dinamització comercial que consistirà en el repartiment de marxandatge de la festa als establiments adherits a la campanya, perquè obsequiar la clientela que faci compres superiors a 10€.

L'escenari principal a la plaça Antoni Pujadas

L’escenari festiu s’instal·larà a la plaça d’Antoni Pujadas i acollirà l’acte inaugural, els concerts de Les Que Faltaband i l’Orquesta Mitjanit, les sessions de PD, les sardanes i el ball final de la trobada de gegants.

Publicat el 7 de juliol de 2023