Publicat el 26 d'abril de 202326.04.2023
Cartell Festa Joc i Esport

L'Ajuntament recupera la Festa del Joc i de l'Esport a partir de la proposta realitzada el curs passat pel Consell d'Infància Municipal, en què es plantejava l'organització d'una jornada esportiva oberta a tot el poble, especialment als infants, com a un espai de trobada lúdic on fomentar el joc i l'esport. La proposta s'ha materialitzat aquest curs amb l'organització de la Festa del Joc i de l'Esport 2023, amb un programa elaborat a partir de les propostes dels nens i les nenes que cursen 5è i 6è de primària i estudien o viuen al municipi. 

L'activitat s'ha treballat conjuntament amb les regidories d'Esports i d'Educació de l'Ajuntament d'Alella i compta amb el suport de les entitats esportives del municipi. La Festa del Joc i l'Esport se celebrarà el diumenge 7 de maig de 9.30 a 14h al Pavelló Municipal d'Esport Abelardo Vera d'Alella i té per objectiu compartir una estona de diversió i apropar el joc a totes les famílies a través d'una gimcana esportiva per equips entre infants i adults de diferents edats.

Durant tot el matí es podrà fer un tastet de moltes activitats esportives (bàsquet, escalada, futbol sala, vòlei...) per a infants a partir de 6 anys. A més s'oferirà un espai de ludoteca i jocs per a infants de menys de 6 anys. La Festa comptarà amb un avituallament saludable durant tot el matí i un record de participació per a tots els infants que completin la gimcana. Les inscripcions a la gimcana es faran el mateix diumenge 7 de maig a la carpa de control de 9:30 a 12 h i podran apuntar-s'hi equips d'entre 3 i 6 persones, tant per participar en família o amb el grup d'amics i amigues.

 

Fotos edicions anteriors

Festa del Joc i de l'Esport   Festa del Joc i de l'Esport  Festa del Joc i de l'Esport  

Bike-Trial   Festa del Joc i de l'Esport

Veure àlbum de fotos de la Festa del Joc i de l'Esport 2016