Publicat el 26 d'abril de 202326.04.2023
Dinar Homenatge a la Vellesa

El 30 de maig comença la 15a Festa de la Gent Gran. Seran 10 dies, fins al 8 de juny, en què es reforcen les activitats adreçades a aquest col·lectiu, amb l'objectiu d'oferir espais de trobada i d'interrelació i fer un reconeixement a la gent gran del municipi.

El programa incorpora algunes novetats com ara un campionat de petanca a Can Gaza, un torneig d'Scrabble entre gent gran i infants al Casal d'Alella o una visita guiada a Can Manyé. També s'organitzen sortides, xerrades, concerts, espectacles teatrals i sessions de ball a més d'altres propostes organitzades per diferents entitats i residències del municipi com ara l'Open de Dòmino, organitzat per la Fundació Aymar i Puig, el taller de boccio que proposta la Llar la Gavina o el taller de cuina programat per l'Associació Montserrat Roig d'Alella.

El 81è Dinar d'Homenatge a la Vellesa, un dels moments més esperats de la festa, es farà el 4 de juny al Pavelló Municipal. El dinar és gratuït per a les persones majors de 65 anys i el preu de tiquet de les persones acompanyants és de 16 euros. El dinar acabarà, com sempre, amb un ball amenitzat per l'orquestra Doble Cara. 

Inscripcions a partir del 27 d'abril

Les inscripcions a les activitats es poden fer per Internet des d'aquest FORMULARI

La preinscripció al Dinar d'Homenatge a la Vellesa es pot fer des d'aquest FORMULARI

També es poden fer la inscripcions presencialment el 27 d'abril i el 4 i 11 de maig, de 10 a 14 h a l'Associació de la Gent Gran Can Gaza.

Noces d'or

Coincidint amb Dinar d'Homenatge a la Vellesa també es farà un reconeixement a les parelles que han fet o faran 50 anys de casats durant el 2023. Cal apuntar-se fins al 12 de maig a l'Associació de la Gent Gran Can Gaza.

Recull de relats des d'Alella

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia torna a impulsar una nova edició del recull de relats des d'Alella. Els treballs es poden presentar fins al 12 de maig.

Consulteu el programa a www.alella.cat/festagentgran