L'àrea de Salut Pública de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha programat un nou curs de seguretat alimentària adreçat a totes aquelles persones que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació...). El curs es gratuït i es farà el 24 d'abril de 9 a 12 h a Can Lleonart.
Per participar només cal emplenant el FORMULARI d'inscripcions abans del 14 d'abril.
La sessió permetrà les persones assistents conèixer i fomentar el compliment de les normes d'higiene alimentària en el treball habitual com a manipuladors d'aliments, prevenir malalties de transmissió alimentària i implementar sistemes d'autocontrol basats en l'anàlisi de perill i punts crítics de control. També es tractaran les principals al·lèrgies alimentàries.
OBJECTIU:
Proporcionar als manipuladors d'aliments coneixements sobre pràctiques i higiene, necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.
CONTINGUTS: