Publicat l'11 de novembre de 202211.11.2022
Espigol, 3. Primer premi fašanes

S'amplia fins a l'1 de desembre el termini per fer les inscripcions als concursos de guarniment de carrers i façanes nadalenques que convoca per tercer any l'Ajuntament, amb l'objectiu de dinamitzar les festes i promoure la participació de la població per generar un ambient festiu i de germanor durant aquesta celebració. 

El concurs de carrers engalanats s'adreça als veïns i veïnes que conviuen en un mateix carrer i els anima a decorar-lo  junts per poder optar a un dels tres premis de 300, 200 i 100 euros. La temàtica del disseny de la decoració dels carrers s'ha de basar fonamentalment en qualsevol dels aspectes representatius d'aquesta festa 

Per participar només cal emplenar aquest FORMULARI. El termini d'exposició dels guarniments s'haurà de mantenir de l'1 de desembre al 6 de gener. El jurat visitarà els carrers participants entre el 12 i el 16 de desembre i el veredicte es farà públic el 18 de desembre. En la valoració es tindran en compte quatre aspectes:  la creativitat de la proposta, l'adequacio a la temàtica festiva, els materials utilitzats i la il·luminació. 

Consulteu les bases en aquest ENLLAÇ 

Els carrers guanyadors són:

🥇 Primer premi: Anselm Clavé (300 euros)
🥈 Segon premi: Dr. Corbera (200 euros)

Primer premi concurs carrers  2n Premi concurs carrers

Concurs de façanes

I si no us poseu d'acord amb els vostres veïns i veïnes per engalanar el carrers, o bé no en teniu de veinatge, també teniu l'oportunitat de fer brillar el nostre poble decorant les vostres portes, finestres i balcons i participant en el concur de façanes engalanades que organitza l'Ajuntament, també per primera vegada. 

Igual que amb el concurs de carrers, l'objectiu de la convocatòria és dinamitzar les festes i ajudar a crear un ambient festiu en uns moments molt difícils per a tothom. 

Les propostes més ben valorades aconseguiran premis de 200, 100 i 50 euros. El termini d'inscripcions s'amplia fins a l'1 de desembre i es pot fer emplenant aquest FORMULARI. El termini d'exposició dels guarniments s'haurà de mantenir de l'1 de desembre al 6 de gener. El jurat visitarà els carrers participants entre el 12 i el 16 de desembre i el veredicte es farà públic el 18 de desembre. En la valoració es tindran en compte quatre aspectes:  la creativitat de la proposta, l'adequacio a la temàtica festiva, els materials utilitzats i la il·luminació. 

Consulteu les bases en aquest ENLLAÇ

Les façanes guanyadores són:

🥇 Primer premi: Anselm Clavé, 22 (200 euros)
🥈 Segon premi: Anselm Clavé, 14 (100 euros)
🥉 Tercer premi: Rambla Àngel Guimerà, 8 (50 euros)

Primer premi concurs façanes  Segon premi concurs façanes  Tercer premi concurs façanes