Ajuntament d'Alella Festa de la Verema
Premis Verema

L'Ajuntament d'Alella va lliurar el passat 11 de setembre, dins del programa de la 48a Festa de la Verema, els primers Premis Verema d'Alella a la sommelier Rosa Vila i l'enòleg Josep Bassas, en reconeixement de la seva trajectòria professional i l'estret vincle emocional i vital amb la vinya i el vi.

Durant l'acte de lliurament dels premis, que es va celebrar a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, les dues persones premiades van fer un repàs, molt fresc i emotiu, de les seves experiències i vivències des de la seva infantesa fins a aquest moment, en una conversa conduïda per Lina Rubio, exdirectora de l'Institut Alella, i Eli Vidal, sommelier i deixebla de Rosa Vila, que va comptar amb la complicitat del nombrós públic assistent. 

L'alcalde d'Alella va destacar la dedicació i el treball realitzat per les dues persones, filles d'Alella, i que representen els valors humans de la identitat vitivinícola del municipi, a la qual han estat vinculats des del seu naixement i han contribuït a preservar i difondre més enllà del poble. 

El premi consisteix en una escultura anomenada Setembre, obra de l'alellenca Margarita Oliva, que vol transmetre la idea que el vi surt de la terra i homenatjar totes aquelles persones que ho fan possible. També es va fer lliurament d'un diploma de reconeixement a la seva trajectòria professional i humana. 

Veure un vídeo de l'acte

×  
Rosa Vila i Josep Bassas reben els primers Premis Verema d'Alella Rosa Vila i Josep Bassas reben els primers Premis Verema d'Alella

Veure galeria de fotos

Publicat el 14 de setembre de 2022