Publicat el 21 de juliol de 202221.07.2022
Neteja via pública

Des d'aquest dijous, 21 de juliol, i fins després de la Festa de la Verema l'empresa encarregada del servei reforça els treballs de neteja viària a les voreres i calçades dels carrers més transitats del municipi.  Aquestes feines, que complementen les que es fan habitualment a tot el municipi, tenen per objectiu millorar l'estat general de la via pública en uns mesos de més ús per part de la ciutadania, elevades temperatures i manca de pluja.

La neteja es fa de manera manual, fent servir un equip d'aigua pressió instal·lat en un dels vehicles del servei.  Els carrers es netegen amb una mànega a pressió que llença una barreja d'aigua i detergent, que desinfecta i fa bona olor, i posteriorment es frega amb un raspall per treure la brutícia més incrustada i les taques de l'asfalt. Finalment, es torna a ruixar amb aigua.  

Aquestes neteges complementàries es fan un dia a la setmana, els dijous, durant els mesos de més calor, sense que aquest increment dels treballs suposi cap afectació a la resta de les tasques de neteja que mantenen la planificació habitual del servei.