Publicat el 19 de juliol de 202219.07.2022
Consultori local

    Amb motiu de l'organització del servei durant les vacances estivals, el Consultori d'Alella romandrà tancat en horari de tarda, del 25 de juliol al 2 de setembre.  L'horari en aquest període serà de 8 a 15h.  Fora d'aquest horari, i per atencions que no puguin esperar, la població pot posar-se en contacte amb el CAP El Masnou fins a les 20h (carrer de Sant Miquel, 125 – El Masnou). També pot trucar al 061 Salut Respon, des d'on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, us adreçaran al centre de salut més adient o bé activaran els professionals de salut del SEM per donar l'atenció pertinent.
    En cas d'emergència o risc vital, cal trucar al 112.

    Recordem que la programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 326 89 01.
    També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el mateix professional de referència, es pot fer amb l'eina digital La Meva Salut i l'eConsulta. 

    Què fer en cas d'urgència?

    Si teniu alguna urgència aquests dies podeu:

    • Trucar al 061/Salut Respon.
    • Contactar amb el CAP El Masnou, en horari de funcionament: laborables de 8 a 20h.
    • Anar a les urgències dels hospitals, només per a les atencions més greus.
    • En cas d'emergència, trucar al 112.

    Trobareu més informació a: http://primaria.icsmetropolitananord.cat 

    Més informació en aquest enllaç

    FONT: Institut Català de la Salut