Publicat l'11 de maig de 202211.05.2022
Reunió delimitació de terme

Tal com ja s'ha realitzat amb els municipis de Montgat i Tiana, l'Ajuntament ha iniciat el procés de delimitació amb el terme municipal de Teià. Les delimitacions dels termes municipals estan promogudes per la Direcció General d'Administració Local, en el marc de l'elaboració del Mapa municipal de Catalunya. L'objectiu d'aquest treball és actualitzar i posar al dia les línies que separen els diferents municipis, per tal de resoldre distorsions actuals, com és el cas d'aquelles propietats que estan situades entre  dos municipis, de manera que passin a formar part en la seva totalitat de les localitats on la propietat té més superfície. 

L'operació de replantejament de la línia de terme suposa una actualització de les actes de delimitació de 1918 i 1945. En el procés de delimitació, aquest dimecres 11 de maig, s'ha convocat els veïns i veïnes de les finques afectades per aquesta delimitació a participar en una reunió en la qual s'ha informat del treball d'actualització de la línia de terme i de les afectacions que suposen. En aquest sentit, totes les finques situades als carrers Bellaterra, Bellavista i Miraflors, s'integren en la seva totalitat al municipi d'Alella, seguint la línia divisòria que estableix el POUM. A l'acte han participat una quinzena de veïns i veïnes que han rebut informació i han pogut aclarir dubtes. 

Alella també té previst iniciar en breu les operacions de delimitació amb el municipi del Masnou i Santa Maria de Martorelles.