Publicat el 31 de març de 202231.03.2022
Versió definitiva taller de la memòria

Alella clou el programa de les Jornades del 8 de Març amb un viatge per la història, amb la mirada posada en el paper de les dones. El recorregut farà parada en quatre moments històrics en els quals les persones participants en aquest recorregut aniran descobrint i recordant el paper i rols que han tingut les dones, en diferents àmbits al llarg del temps.  Quin rol assignat tenien les dones? Quins drets i reivindicacions existien? Quins espais ocupaven? I per què? 

El taller de recuperació de la memòria històrica de les dones que desenvoluparà l'entitat La Sal Igualtat amb el suport de la Diputació de Barcelona s'han programat per al dimecres 6 d'abril de 19 a 21h a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escènic Casal d'Alella. A la sessió es planteja una reflexió extensa sobre com han canviat els temps i tot allò que encara queda per assolir.

L'objectiu d'aquest taller intergeneracional és descobrir, recuperar i donar visibilitat a la presència de les dones per diferents moments històrics, posant l'accent no només en aquelles figures que van aconseguir fites importants en diferents àmbits, sinó també en la resta de dones, totes nosaltres, com a generadores de canvis econòmics, socials i culturals.

Durant el taller es projectaran imatges del documental Dones treballadores d'Alella la generació valenta, de l'Associació Dones Solidàries d'Alella.

Inscripcions en aquest FORMULARI