DISSABTE
18
DESEMBRE
2021
11:00 h
Lloc Plaça de l'Ajuntament
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Festes i fires, Infantils
La Marató a Alella

Hi trobaràs 12 escenaris dels contes més famosos del món. Sigues titellaire per un dia i juga en un món de contes!
Els contes tradicionals els podem conèixer perquè els llegim, perquè els escoltem o per que els vivim. El titellàrium proposa espais on els infants puguin viure els contes tradicionals i posar la seva imaginació per portar el conte tant lluny com vulguin.

12 escenografies, amb diferents estils de titelles, que permeten gaudir del conte en primera persona i compartir-lo amb pares, mares, avis i avies. Tota la família pots jugar al mateix conte i fer de l'experiència un moment únic i irrepetible.

Tots els contes estan ubicats amb unes illes que generen un clima càlid i consten del conte escrit i d'uns coixins per tal de que els pares i mars puguin estar una estona divertida i còmode.
*COVID:

Titellàrium es presenta en 4 circuïts diferenciats per 3 contes a cada circuït. Cada circuït podrà ser visitat i gaudit per 8 persones cada vegada i per un temps màxim de 15 minuts. Al acabar un tècnic desinfectarà els jocs fets servir. En tot moment hi ha 3 circuïts funcionant i un en neteja. Tots els jocs estaran ubicats a la distància marcada pels protocols de distància social. Abans de començar, tots els participants s'hauran de desinfectar les mans i faran servir guants d'un sol ús. La mascareta serà obligatòria per a participar de les dinàmiques.

Activitat per a tots els públics.

www.alella.cat/lamarato

www.alella.cat/nadalalella