Publicat el 24 de setembre de 202124.09.2021
Reconeixement entitats esportives

L'Ajuntament vol fer un reconeixement a l'esforç i la tasca duta a terme per les entitats esportives del municipi durant els mesos de pandèmia, en els quals s'han hagut d'adaptar i donar respostes a les restriccions sanitàries de cada moment, sense deixar de banda el paper fonamental que tenen per a la nostra societat.

L'acte de reconeixement, que es farà el dimecres 29 de setembre a les 19h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, servirà també perquè els diferents club puguin  fer la presentació de la temporada esportiva. A la trobada està previst la participació de les vuit entitats esportives del municipi: Club Futbol Alella, Club Rugby Alella, Associació Esportiva Alella 2013, Club Bàsquet Alella, Alella Futbol Sala, Club Volei Alella, Club Esportiu Serra Marina, Club Canicros Maresme. Després de la presentació de cadascuna de les entitats, es faran els parlaments institucionals i el lliurament dels trofeus de reconeixement. 

Aquesta trobada esportiva, que és oberta a tota la ciutadania, s'emmarca dins de les activitats organitzades per la Regidoria d'Esports dins de la Setmana Europea de l'Esport que se celebra del 23 al 30 de setembre i que també inclou l'exposició "identitat Esculpida" que es pot visitar a Can Lleonart fins al 29 de setembre.