On trobar-nos
PAEE3
  • Des de l'1 de juny de 2021 les empreses i les persones autònomes i emprenedores del municipi disposen, per primera vegada, d'un espai d'atenció específic on poder realitzar les seves consultes i demanar informació. És el Punt d'Atenció a les Empreses i a l'Emprenedoria (PAEE), una finestra única d'accés per a gestionar, informar o tramitar tot allò que faci referència a l'empresa i a les persones emprenedores o autònomes, per facilitar i agilitzar les gestions amb l'Ajuntament o d'altres Administracions i poder-ne fer un acompanyament i seguiment de qualitat.
    Aquest nou recurs està ubicat a les oficines situades al costat del moll de càrrega del Mercat Municipal, a la planta baixa de l'Ajuntament. El servei permetrà oferir una atenció personalitzada i facilitar la tramitació per afavorir el desenvolupament econòmic i el teixit productiu.
    El PAEE s'adreça tant a empreses de nova creació i persones emprenedores i autònomes que inicien un negoci, com a aquelles activitats que estan en fase de consolidació o de creixement i expansió. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 14h i dijous també de 16 a 19h.

    Per ser atès cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic alella.emprenedoria@alella.cat 

    Entre d'altres serveis, el Punt d'Atenció a l'Empresa i a l'Emprenedoria ofereix informació per promocionar i dinamitzar el comerç i la restauració, fent acompanyament i assessorament per formar part del market place jocomproaalella.cat. A més, des d'aquest espai també es donarà suport a les gestions del Mercat Municipal.

    Una de les accions del Pacte de Poble
    La creació del PAEE és una de les les mesures previstes per afavorir l'economia de proximitat i l'estabilitat econòmica de l'apartat reactivació econòmica del Pacte de Poble aprovat pel Ple el 25 de març de 2021.