Publicat el 12 de gener de 202112.01.2021
Millores Camp d'Esports

El Pavelló Municipal d'Esports i el Camp d'Esports Municipal estrenen l'any amb una imatge renovada. L'Ajuntament va enllestir a final d'any diverses actuacions emmarcades dins dels treballs de manteniment i millora que es realitzen de manera periòdica als equipaments esportius del municipi.

Prop de 500 seients al Camp d'Esports

Després de l'estrena l'any 2019 de la nova gespa artificial i de la seu social i les oficines, el Camp d'Esports Municipal millora ara la seva imatge general i guanya comoditat, amb la renovació de la pintura de tot el recinte i la instal·lació de 493 seients de diferents colors, amb una inversió de més de 16.000 euros.

Millores dels sistemes de seguretat i ventilació al Pavelló

Al Pavelló la intervenció ha estat més costosa, amb una inversió de més de 139.000 euros, destinada principalment a millorar l'accessibilitat i adequació dels sistemes de seguretat, a més de diferents actuacions de manteniment de les instal·lacions. A més de millorar la senyalització dels itineraris d'evacuació i els sistemes de seguretat, s'han reforçat les estructures de dins i fora de l'equipament amb pintura ignífuga per evitar la propagació d'incendis.

A més an realitzats treballs per resoldre els defectes elèctrics i les deficiències tèrmiques, d'humitats i de filtracions detectades a l'edifici i adequar-se a la normas'htiva. Una de les intervencions més importants ha estat la instal·lació de sistemes de ventilació a la pista interior per tal de renovar l'aire de forma periòdica i evitar l'acumulació d'humitat.

Els treballs també han permès de millorar altres espais, com ara la sala de taekwondo i de dansa, amb l'adequació de la part del sostre i la renovació de l'enllumenat. També s'han arranjat les parts més deteriorades dels lavabos, s'han renovat totes les dutxes i s'han pintat els elements dels vestidors. A la pista exterior s'han fet treballs de reparació del paviment a les juntes de dilatació. Les obres van ser adjudicades a l'empresa General Facilities.

Millora Camp d'Esports

Millores Camp d'Esports

Millora Camp d'Esports

Millores Camp d'Esports

Millores Pavelló

Millores Pavelló

Millores Pavelló

Millores Pavelló