DIUMENGE
5
GENER
2020
Lloc Pati de l'Escola La Serreta
Durada Cal reservar entrada en l'horari disponible en aquest enllaç
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu 1 euros infants i 2 euros persones adultes
Tipus d'acte Festes i fires, Infantils
Reis Mags 2021

Les mesures preventives per la pandèmia que van entrar en vigor el passat 21 de desembre han obligat a fer canvis al programa que tenien previst realitzar inicialment els Reis Mags durant la seva visita a Alella. 

Finalment no podran fer un recorregut en trenet pels diferents barris del poble, com s'havia previst, però sí que rebran als infants del poble en un acte organitzat al pati de l'Escola La Serreta, seguint totes les mesures de seguretat, la tarda del dia 5 de gener. 

Per poder assistir-hi, cal reservar l'entrada prèviament en aquest ENLLAÇ.  L'entrada té un preu simbòlic d'1 euro per als infants i 2 euros per a les persones adultes, per tal de garantir que es faci bon ús de les places limitades. Tota la recaptació d'aquest acte de benvinguda es destinarà a La Marató de TV3, dedicada'enguany a la lluita contra la Covid-19. No es podran adquirir més de sis entrades per persona. Cada bloc de sis entrades haurà de tenir dues entrades per a infants i se'n faran control a l'accés. S'han previst diferents sessions en funció de la demanda d'assistència.  

Cada sessió tindrà una durada prevista de 30 minuts i l'accés serà 15 minuts abans de cada hora d'inici.

Els Reis de l'Orient, acompanyats de la Cartera Reial, seran rebuts per l'Alcalde d'Alella, Marc Almendro. A l'acte de benvinguda participaran els Timbalers del Most d'Alella i també hi haurà animació musical, llums i decoració especial per a l'ocasió.  A més s'habilitaran bústies per dipositar les cartes escrites pels Reis Mags. 

Es faran controls de temperatura, gel i mascaretes a l'entrada al recinte.