Ajuntament d#39;Alella
Portada|Esports|Festa del joc i de l'esport
 
Cartell Festa Joc i Esport
Alella recupera la Festa del Joc i de l'Esport de la mà del Consell d'Infància

Diumenge 7 de maig al matí, el Pavelló Municipal d'Esport 2023, renovada a partir de les propostes del Consell d'infància del municipi

L'Ajuntament recupera aquesta activitat a partir de la proposta realitzada el curs passat pel Consell d'Infància Municipal, en què es plantejava l'organització d'una jornada esportiva oberta a tot el poble, especialment als infants, com a un espai de trobada lúdic on fomentar el joc i l'esport. La proposta s'ha materialitzat aquest curs amb l'organització de la Festa del Joc i de l'Esport 2023, amb un programa elaborat a partir de les propostes dels nens i les nenes que cursen 5è i 6è de primària a totes les escoles del poble i també fora del poble. L'activitat s'ha treballat conjuntament amb les àrees d'Esports i d'Educació de l'Ajuntament d'Alella i compta amb el suport de les entitats esportives del municipi.

La Festa del Joc i l'Esport se celebrarà el diumenge 7 de maig de 9.30 a 14h al Pavelló Municipal d'Esport Abelardo Vera d'Alella i té per objectiu  compartir una estona de diversió i apropar el joc a totes les famílies a través d'una gimcana esportiva per equips entre infants i adults de diferents edats.

Durant tot el matí es podrà fer un tastet de moltes activitats esportives (bàsquet, escalada, futbol sala, vòlei,...) per a infants a partir de 6 anys. A més s'oferirà un espai de ludoteca i jocs per a infants de menys de 6 anys. La Festa comptarà amb un avituallament saludable durant tot el matí i un record de participació per a tots els infants que completin la gimcana. Les inscripcions a la gimcana es faran el mateix diumenge 7 de maig a la carpa de control de 9:30 a 12h i podran apuntar-se equips d'entre 3 i 6 persones, tant per participar en família o amb el grup d'amics i amigues.

 

Veniu a gaudir del joc i a practicar esport el diumenge 7 de maig al matí!

 

Fotos edicions anteriors

Festa del Joc i de l'Esport   Festa del Joc i de l'Esport  Festa del Joc i de l'Esport  

Bike-Trial   Festa del Joc i de l'Esport

Veure àlbum de fotos de la Festa del Joc i de l'Esport 2016