On trobar-nos
Oficina de Turisme
 • Enoturisme DO Alella

  Front comú per a la promoció del territori de la DO Alella. El Consell Regulador i els municipis d'Alella, Cabrils, El Masnou, La Roca del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, Órrius, Premià de Mar, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt han unit els seus esforços per promocionar conjuntament el territori sota el paraigües del Consorci DO Alella. La nova entitat, que es va constituir formalment el 7 de juny de 2010 a La Roca del Vallès, és fruït del treball iniciat el 2008 pels ajuntaments que comparteixen aquesta denominació vitivinícola. Neix amb la implicació de quinze dels 18 municipis de la DO i està obert a futures incorporacions.
  El Consorci de Promoció Enoturística del Territori és l'eina que ha d'impulsar i coordinar les polítiques turístiques dels municipis i promoure iniciatives per atreure visitants al territori i donar a conèixer els vins, el patrimoni i el paisatge de la zona. Segons els Estatuts fundacionals, les principals finalitats del Consorci són les següents:

  • La promoció i dinamització econòmica i especialment turística de l'àmbit territorial de la DO Alella.
  • La promoció i potenciació dins de l'àmbit territorial i fora del mateix dels vins de la Denominació d'Origen.
  • L'impuls i coordinació de les polítiques en l'àmbit del turisme dels membres del consorci per tal de posar en valor conjuntament els diferents béns històrics, culturals, paisatgístics, esportius i econòmics.
  • La representació dels membres consorciats en qualsevol xarxa europea o internacional de cooperació, solidaritat i intercanvi entre municipis.

  El Consorci té la seva seu social a Alella i es finança amb les aportacions econòmiques anuals de cadascun dels seus membres.

  El Consorci DO Alella va passar a denominar-se Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella amb la modificació dels estatuts aprovada per l'assemble general en sessió celebrada el 29 d'octubre de 2014 i publicada en el BOP el 3 de desembre de 2014.