Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
US PROPOSEM
Canvis a la programació a causa de les noves restriccions per la Covid

Benvolguts amigues i amics,

 Us volem informar que degut a la situació sanitària actual i les noves restriccions aprovades per la Generalitat, les activitats de Can Lleonart han sofert alguns canvis respecte a la programació prevista:

  •  Les inscripcions comencen el dilluns 11 de gener a les 8.30h per a les persones que ja són usuàries i per a veïns i veïnes d'Alella, i el dia 13 s'obren a tothom. 
  • No es podran fer de forma presèncial i caldrà fer-les de forma telemàtica a través de ENLLAÇ que estarà operatiu a partir del dilluns, 11 de gener, a les 8.30h.

 

Podeu consultar les afectacions i canvis que s'han fet en cada curs a través de la pàgina de Can Lleonart www.alella.cat/canlleonart

  • Alguns dels cursos i tallers programats es faran en línea i es tornaran a fer presencials quan la situació sanitària millori.
  • Els cursos que no es poden fer de forma telemàtica s'iniciaran en el moment que la situació sanitària ho permeti. 
  • En el cas de les sortides, cursos de cuina i tasts, us informarem en el moment que es puguin reprendre.
  • Les tertúlies segueixen la seva programació. Segons la situació sanitària, podran ser presencials amb un 50% d'aforament  o telemàtiques.
  • Si teniu qualsevol dubte us poseu en contacte amb Can Lleonart a traves del telèfon 935404024 o a través del mail canlleonart@alella.cat

 

Per últim, us volem suggerir que totes les persones que pugueu seguir els cursos en línia, ho feu,  per solidaritat amb els professorat.

 

Moltes gràcies i endavant!

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades