Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella FacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.
Butlletí Àgora Adolescent
NOVETATS
Denunciem la violència masclista. T'hi sumes?

Dins del programa del 25N, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Masclista, l'Ajuntament ha posat en marxa la campanya  "Denunciem la violència masclista. T'hi sumes?", una iniciativa de recollida de material audiovisual i de missatges breus en la què tothom qui vulgui pot participar enviant un vídeo, una fotografia o un text breu que faci referència a una situació de violència masclista fins al 30 de novembre.

ORIOL        GEORGINA

Sumar-s'hi és molt fàcil perquè només cal enviar el material al WhatsApp de la regidoria d'Equitat  626173578. Tots els missatges que es rebin es recolliran en un vídeo que es podrà veure a través dels diferents canals de comunicació de l'Ajuntament.  A més d'enviar la seva aportació al WhatsApp, qui vulgui també pot fer públic el seu missatge de denuncia a través de les xarxes social posant l'etiqueta #25NAlella. 

 
TALLER D'AUTODEFENSA PER A NOIES

STOP

Taller d'autodefensa: 

Els divendres 4, 11 I 18 a les 17h farem un taller d'autodefensa personal per adolescents. Treballarem a través del grup, les tècniques bàsiques d'autodefensa però també ens servirà per empoderar-nos com a grup de noies.
Activitat presencial. 

INSCRIPCIONS 

Declaració responsable

Declaració responsable

Fitxer: Declaracio_responsable_ACTIVITATS_per_menors_EspaiJove.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 157.94 kB

Preu: 10€

 
Actes pel 25N

20h Espai d'Arts Escèniques: projecció i col·loqui del documental 'Les Resilients'20h Espai d'Arts Escèniques: projecció i col·loqui del documental Les Resilients.  Cal fer inscripció prèvia en aquest enllaçactes

Espai Jove
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 93 540 72 45 - alellajove@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades