Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Tria la Via Confinada 2020
Butlletí Àgora Jove

Setmana de l'orientació educativa confinada

RECORDEU
EDICIÓ ESPECIAL

trialavia_data

En temps de confinament des de l'Ajuntament és re-organitza la quarta setmana de l'orientació educativa Tria la Via. Aquesta edició, en format virtual i quinzenal. Amb l'objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall d'itineraris formatius que tenen a l'abast per tal de continuar el camí formatiu i professional.

Com ho farem?
Oferim assessories personalitzades, recursos online, informació d'estudis en el territori i acompanyament en els àmbits que integren la tria d'estudis.

Assessories personalitzades

Quan es sol·licita la sessió d'assessorament, a través d'aquest formulari. L'equip d'orientació, en un període no superior a 48 hores, facilita l'horari i la via de connexió. Aquesta s'ajustarà a la disponibilitat de l'usuari/ària (Skype, Zoom, whatsapp o similar).

Seran sessions d'aproximadament 30 minuts que seran complementades amb informació comentada durant la trobada i/o complementària per correu electrònic. És un servei gratuït.

Recursos on-line i informació d'estudis

El tret de sortida serà el dilluns 27 d'abril a les xarxes socials d´Adolescència i Joventut, on s'anirà publicant la informació dia a dia dels diferents itineraris i possibilitats que hi ha

 
Itineraris educatius

itineraris_TRIALAVIA

 
Vols demanar informació?

Si tens inquietuds, vols compartir dubtes o buscar una orientació més personalitzada, compta amb nosaltres!!

Ja sigui per temes d'estudis, de repensar el camí que has agafat, per parlar de futur, inquietuds laborals, mobilitat internacional,... escriure-nos omplint el formulari. 

trialavia_costat

Espai Jove
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabrat, 1 (08328) - Alella
Tel. 93 540 72 45 - alellajove@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades