Anar a la plana de números del butlletí

PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A ALELLAJOVE.CAT · Especial Carquefour
Novetats
Especial Carquefou
INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 12 DE JULIOL

Carquefou

El «Raid 'Erdre» és una carrera esportiva durant la qual els participants s'expressen a través diferents disciplines. Aquesta estada es recolza en el principi d'un raid amb la diversitat de les activitats proposades i el ritme bastant constant en el qual s'encadenen. Durant aquests cinc dies, els joves comparteixen la vida en col•lectivitat en un campament i practicaran activitats esportives poc comuns.

flayer carquefou


Recordeu
Carquefou
INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 26 DE JUNY!

Carquefou

El Raid'Erdre s'organitza  segons els següents principis: l'autonomia, l'intercanvi, el joc net i  la diversitat. Cada equip que es compon de quatre joves, haurà de organitzar-se durant tota la setmana per cuinar, gestionar el seu somni i estar a punt físicament per a les proves. Els joves alellencs hi participen formant dos equips.

La forma d'accés és lliure i es fa mitjançant unes bases de participació.  A l'edició el 2017 s'inclou la novetat d'incloure la participació d'un jove que acompanyi al grup juntament amb el professional de joventut i que es pugui vincular en el projecte de cara a futures edicions com un dels joves que lideraran el projecte d'intercanvi.

flayer carquefou

Espai Jove
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabrat, 1 (08328) - Alella
Tel. 93 540 72 45 - alellajove@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí