Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
POESIA I +. POL VOUILLAMOZ/ ERNEST CRUSATS
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
US PROPOSEM
El poeta Pol Vouillamoz + concert d'Ernest Crusats
Dimecres 10 de juliol a les 20h
El poeta Pol Vouillamoz + concert d'Ernest Crusats

El vincle entre Espais de Poesia d'Alella i el festival Poesia i + de Caldes d'Estrac es consolida i enguany es materialitza dins del programa amb un programa doble que tindrà lloc el 10 de juliol a partir de les 20h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Arrenca amb el recital de poesia de Pol Vouillamoz i seguirà amb la música d'Ernest Crusats. 

Les entrades es poden adquirir al preu de 10 euros des d'aquest enllaç

Ernest Crusats: Després d'una intensa trajectòria amb La Iaia, el vigatà Ernest Crusats ens va sorprendre amb La font gelada, el seu primer disc en solitari, en què impera la voluntat de tornar a l'essencialitat i el ritme tranquil. Aquest disc i sobretot la gira de presentació és un exercici de depuració perquè els instruments i la veu sonin naturals, sense artifici i a cau d'orella. Les cançons d'Ernest Crusats són el recer perfecte per foragitar el neguit, els brams i les tempestes del tràfec intrús. Un broll musical en estat de gràcia en què tot flueix i floreix.

Pol Vouillamoz: Nascut el 1999, Pol Vouillamoz va resultar guanyador del premi Ventura Ametller de Mataró el 2023 amb el llibre Proses del caient, un llibre de proses poètiques a mig camí entre el classicisme poètic, l'interès pel teatre i la recerca d'una veu personal que és tan delicada com incisiva. A Alella presentarà una posada en escena del llibre amb alguns elements escènics per fer que el públic s'endinsi en la seva cartografia. Una gran oportunitat per descobrir un dels poetes que està canviant (i ampliant) el panorama actual.

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades