Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Butlletí Àgora Jove primavera 2024
Butlletí Àgora Jove
TALLERS
Ioga
Dilluns de 20.00 a 21.30 h
Ioga
L'estil Hatha Vinayassa és dinàmic i fluid, alhora que es treballa l'alineament i la correcció postural. Desbloquejaràs i enfortiràs el teu cos, corregiràs la postura, aprendràs a respirar i a calmar la ment. 

Tallerista: Miriam Martínez

Lloc: Àgora (av. Ferran Fabra, 1)
Data d'inici: 8 d'abril
Preu: 55€ el trimestre (pagament presencialment a l'Àgora)
Horari: Dilluns de 20.00 a 21.30 h

Inscriu-te!

 
Ceràmica
Dimarts de 20.00 a 21.30h
Ceràmica

Descobreix una manera ideal per relaxar-te i aprendre a treballar amb les mans. Quan t'omples les mans de fang, tens una connexió especial amb la matèria i amb tu. Un espai per divertir-te, conèixer diferents tècniques, explorar la creativitat, endinsar-te en el procés creatiu i compartir amb altres persones.

Tallerista: Rut Oliver

Lloc: Àgora (av. Ferran Fabra, 1)
Data d'inici: 9 d'abril
Preu: 55€ el trimestre (pagament presencialment a l'Àgora)
Horari: Dimarts de 20.00 a 21.30 h.

Inscriu-te!

 
Teles aèries
Dijous de 19.00 a 20.30h
Teles aèries

Les teles aèries són les més conegudes quan esmentem dansa aèria. Surten dues cintes d'un sol punt ancorat al sostre generalment d'un mínim de 4 metres. Es practica molt la flexibilitat, resistència i força. També, la perseverança, l'autoestima, l'autoconfiança i es fomenta la cultura de l'esforç.

Tallerista: Maria López

Lloc: Gimnàs Escola Fabra, (Av. Del Bosquet, 1)
Data d'inici: 11 d'abril
Preu: 80€ el trimestre (pagament presencialment a l'Àgora)
Horari: Dijous de 19.00 a 20.30 h

Inscriu-te!

 
NOVES PROPOSTES
Sant Jordi i Santa Jordina
Dimarts 23 d'abril i divendres 26 d'abril
Sant Jordi i Santa Jordina

A l'Àgora celebrem la diada de Sant Jordi i Santa Jordina amb diferents activitats!

Sota el lema: "La Diada a l'Àgora", l'equip de l'espai hem ideat un seguit de tallers i activitats per a totes les edats!

El dimarts 23 d'abril de 17.00 h a 19.00 h el pati de les antigues escoles Fabra acollirà activitats pensades per a totes les edats entre les que es podrà trobar un punt d'intercanvi de llibres, una xocolatada, un taller de roses, un taller de xapes,  i un de pinta cares o un fotoreclam fet especialment per l'ocasió i que ha comptat amb l'ajuda dels i les joves de l'espai. Una proposta que oferim a tot el poble d'Alella i a la que convidem i animem a totes les adolescents i joves a participar-hi.

En aquesta activitat comptaremamb la col·laboració de l'esplai Guaita'l!

Per l'intercanvi de llibres, necessitem la vostra ajuda! Del 2 al 22 d'abril si teniu llibres a casa i els hi voleu donar una segona vida porteu-los a l'Àgora! (no acceptarem enciclopèdies ni llibres en mal estat).

I com a tancament de la setmana, divendres 26 d'abril, a les 19.00 h, totes les persones joves d'entre 16 i 30 anys teniu una cita amb l'activitat "Relats eròtics", a càrrec de l'artista, Mariona Rios. Un espectacle que no us deixerà indiferent i que ens permetrà gaudir des de l'imaginari de les suggerències...Després de l'espectacle hi haurà col·loqui!

 
GIRA
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA
GIRA

El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA està ubicat a l'Espai Jove i s'adreça a totes les persones joves d'entre 16 i 30 anys del municipi que vulguin rebre un acompanyament individual i personalitzat en temes formatius, laborals, d'habitatge, salut, mobilitat internacional o d'associacionisme, entre d'altres. 

Com a novetat, oferim l'opció que els progenitors puguin participar d'una assessoria. Aquesta novetat té l'objectiu de mediar entre família/ responsable legal i la persona jove, sense oblidar que un dels objectius és empoderar i potenciar l'autonomia d'aquestes.

Per poder accedir al servei només cal omplir el formulari clicant aquest enllaç o també pots contactar via WhatsApp o trucada, al telèfon 615844715.

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 715 - agora@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades