Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
Ja a la venda les entrades de la programació del 2024
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
US PROPOSEM
Regala cultura per nadal
#acordança
Regala cultura per nadal

Amb el fil conductor #acordança, la programació de l'Espai Alella se inicia amb la residència i immediata preestrena de la nova adaptació de La Disputa, una obra escrita pel francès Jean-François Prévand de la mà d'un dels grans del nostre teatre, Josep Maria Flotats, encarregat d'adaptar i dirigir aquest text que protagonitza. 


La programació completarà l'oferta teatral amb un altre nom propi català: Carles Sans que presentarà el seu espectacle Per fi sol!, dirigit per José Corbacho i que explica anècdotes i històries viscudes amb el Tricicle. Aquest espectacle també comptarà amb teatreca amb la temàtica: Jocs de taula.

El teatre amateur anirà a càrrec de l'associació Amics del Teatre d'Alella amb la nova versió del El mètode Grönholm  de Jordi Galceran.

Llegirem teatre al club de lectura amb la proposta del TNC Entrevistes breus amb dones excepcionals i la presència especial de la seva directora alellenca Mònica Bofill.

La música tindrà grans noms d'Alella amb la reprogramació de l'Amor amb b de bolero de Joan Ramos i la presentació del nou disc i celebració dels 20 anys de carrera musical de Narcís Perich.

Laia Santanach serà el nom que ens portarà la dansa amb Tradere, una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu que investiga sobre la pràctica d'aquelles tradicions occidentals que sacrifiquen el cos per estima, creença i tradició i per formar part d'una comunitat dins d'una festivitat.

Les propostes familiars recupera el circ amb la Companyia Sifo i Ta Circ Tun, el cinema mut acompanyat amb piano amb El somriure de Buster Keaton, la recuperació de les tradicions amb La Petita Capmany de Tanaka teatre i el nou muntatge de Teatre al Detall, Frederik, una oda a la importància de la cultura en les nostres vides.

La programació acull també l'espectacle Llumeneres, proposta del festival Espais de poesia i que ens convidarà a una rave poètica molt especial.

EL cinema s'omplirà d'estrenes i dels cicles Cinexic i Cicle Gaudí que visibilitzen el cinema català i en català.

Enguany la portada de la programació ha anat a càrrec d'Urtikarie.

Podeu trobar el programa amb tots els detalls aquí.

VENDA D'ENTRADES
EN LÍNIA:
A https://alella.koobin.cat

PRESENCIAL:
A l'Oficina de Turisme d'Alella:
Consultar horaris a https://alella.cat/oficinadeturisme


A l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
1 hora abans de l'espectacle


DESCOMPTES
• Filera 1 amb visió reduïda.
• A partir de 65 anys/ De 0 a 29 anys.
• Socis de l'Associació Casal d'Alella.

Per tal de garantir una bona accessibilitat a l'edifici, s'aconsella a totes les persones amb diversitat funcional o necessitats especials que es posin en contacte amb l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella: espaialella@alella.cat/938678187

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades