Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
Estrena del nou espectacle de Bruno Oro i diumenge proposta familiar
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
US PROPOSEM
Bruno Oro presenta a Alella el seu últim espectacle AI, AI, AI...
Divendres 17 de novembre a les 20 h
Bruno Oro presenta a Alella el seu últim espectacle AI, AI, AI...
Amb les entrades exhaurides, Bruno Oro torna a escollir Alella per preparar i estrenar el seu nou muntatge teatral que es podrà veure als cinemes El Bosque a Barcelona. Bruno Oro ha estat en residència a l'Espai Alella mes i mig assajant i creant AI, AI, AI... una reflexió sobre la inteligència artificial amb una perspectiva còmica i hilarant.
 
Demèter d'Olympus Kids
Unica sessió diumenge 19 de novembre a les 18:30h
Demèter d'Olympus Kids

Olympus Kids és una aproximació als mites grecs amb un lletguatge proper i entenedor per als infants amb referències a l'actualitat i reflexions crítiques que buscaran el posicionament dels infant davant dels mateixos. Demèter forma part de la trilogia que conforma Olympus Kids i construeix un recorregut narratiu i explicatiu que parla del relat mitològic de Demèter i el rei Erisictó tot connectant-lo amb la civilització dels Rapa Nui, amb la intenció de posar sobre la taula el tema de l'equilibri ecològic, els recursos naturals de la Terra i l'ús que en fa l'ésser humà.

Espectacle recomenat per a infants entre 7 i 11 anys.

Només serà una sessió a les 18:30h i es poden adquirir les entrades anticipades a l'oficina de turisme i una hora abans de l'espectacle a la taquilla. A l'espectacle només podran accedir-hi els infants ja que un dels objectius de Demèter és que els nens i les nenes sentin i desenvolupin el gust i el plaer de l'autonomia de ser espectadors (d'una vivència que és només per a ells i on hi poden intervenir). Per això, es facilita a les famílies un dossier que els servirà com a guia, suggeridora i àgil perquè l'adult pugui retrobar-se amb el jove espectador després de l'experiència i aprofitar l'embranzida per compartir un espai de creixement.

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades