Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
MIRADES DEL MÓN DES DE LES ARTS ESCÈNIQUES
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
US PROPOSEM
LES JORNADES DE COOPERACIÓ MIRADES AL MÓN DES DE LES ARTS ESCÈNIQUES
Proposta familiar divendres 20 i teatre per a adults diumenge 22

L'Ajuntament d'Alella organitza des de 2008 les Jornades de Cooperació Mirades al món, un punt de trobada per reflexionar sobre les desigualtats i els desequilibris entre el Nord i el Sud i per donar a conèixer les iniciatives de cooperació que es desenvolupen. L'any 2023 ha estat marcat per la sequera a Catalunya i per aquest motiu des de la Comissió de Cooperació Internacional s'ha considerat convenient tractar el tema de les refugiades climàtiquesa les Mirades al Món. És una bona oportunitat per reflexionar sobre els conflictes armats i l'emergència climàtica amb els desplaçaments forçats, apropar-nos a un problema global per tal d'entendre'l en la proximitat

l'Espai d'Arts Escèniques col·labora amb les jornades amb dues propostes escèniques: l'espectacle familiar La mama dels arbres el divendres 20 d'octubre a les 18 h, i el muntatge teatral Solar de la companyia Mos Maiorum el diumenge 22 a les 18h i que ofereix durant la funció el servei d'acollida per a infant La Teatreca a càrrec de Lleureka.

Les jornades se celebren del 19 al 22 d'octubre i inclouen, a més a més, una tertúlia, una taula rodona i una de les novetats d'aquesta edició, el Vespre de cooperació, una taula rodona amb activitat musical moderada per l'actor Jordi Vilches, on tres joves explicaran la seva experiència en diferents àmbits de la cooperació.

Les jornades també donen a conèixer els projectes de cooperació que reben el suport de l'Ajuntament a partir d'una part del 0,7% dels ingressos que es destinen a cooperació. Les mateixes ONG expliquen qui són i què es fa amb el suport que reben d'Alella a través d'unes vídeo càpsules que es donaran a conèixer en les jornades.

 
INFORMACIÓ DE VENDA D'ENTRADES

Venda d'entrades:

Oficina de Turisme
alella.koobin.cat
Taquilla de l'Espai s'Arts Escèniques 1 hora abans de l'espectacle.

 
RECORDEU
LA MAMA DELS ARBRES DE LA COMPANYIA FES-T'HO COM VULGUIS
Divendres 20 d'octubre a les 18h
LA MAMA DELS ARBRES DE LA COMPANYIA FES-T'HO COM VULGUIS

La mama dels arbres és la història d'una dona, Wangari Maathai, que va decidir empoderar-se i fer front a l'egoisme dels poderosos replantant d'arbres la seva terra, Kenya, que estava essent desforestada.
Una determinació colossal que la va dur a plantar 30 milions d'arbres! Coratge, intel·ligència, i amor, en un espectacle de profunds valors ecologistes, pacifistes i espirituals.
Aquest espectacle forma part de la programació de l'Espai d'Arts Escèniques que aquesta temporada dedica el seu fil conductor a l'emergència climàtica sota el lema #aigua!.

Durada: 45 min
Preu: Entre 4,50 i 6 €

 
SOLAR DE LA COMPANYIA MOS MAIORUM + TEATRECA
Diumenge 22 d'octubre a les 18 h
SOLAR DE LA COMPANYIA MOS MAIORUM + TEATRECA

També dins de la programació de l'Espai d'Arts Escèniques i sota el lema #aigua!, la companyia Mos Maiorum presenta Solar, un ritual catàrtic on multitud de testimonis reals ens parlaran sobre la crisi energètica i el model d'implementació de les energies renovables. Una àgora pública on escoltar veus diverses, cants atàvics i impactes electromagnètics.

A Sant Martí de Tous, un petit poble de 1000 habitants, hi ha un projecte per construir 168 ha de plaques fotovoltaiques en sòl agrari. Centrals elèctriques de magnituds enormes canviaran per sempre la vida al poble. Miralls negres cablejats substitueixen espigues de blat.

Durada: 70 min
Preus: Entre 7,50 i 9 €

Teatreca: Per tot això reciclo

Aquest espectacle ofereix la Teatreca, servei d'acollida per  a infants d'entre 3 i 12 anys dirigida a les famílies que assisteixen a la funció de Solar. A càrrec de Lleureka, en aquesta ocasió, ens fan la proposta de taller didàctic: Per tot això reciclo, un seguit d'activitats manipulatives que permetrà, d'una manera lúdica, aprofundir i conscienciar sobre l´ús dels diferents productes i la importància de la seva correcta eliminació.

Durada: durant la funció
Preu: 2,50 €/infant

Edats: entre 3 i 12 anys

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades