Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Butlletí Àgora Jove
Butlletí Àgora Jove
PROGRAMACIó
Sortida a la neu
El dissabte 2 i 3 de març
Sortida a la neu

On? Anirem a la Masella i dormirem a l'Abrigall, un alberg a peu de pistes.

Quan? El dissabte dia 2 de març (6.30h am) sortirem de Can Lleonart direcció a l'estació d'esquí. I tornarem el diumenge a mitja tarda (aprox. les 17.30h)

Què farem? Podrem esquiar o fer snow. Tindrem unes monitores de primera que ens faran un petit curs i ens acompanyaran perquè esquiem tot el dissabte i el matí del diumenge.

I ja està? Si amb això no en tens prou tindràs la opció d'esquiar a la nit (suplement de 12,50€), jugar a jocs de taula i viure una gran experiència.

Quines edats? Aquesta sortida està pensada per adolescents i joves d'entre 16 anys (cursant el 4rt de la ESO) fins a joves de 30 anys.

Quanta gent pot venir? La sortida està ideada per 40 persones, les places s'atorgaran per ordre d'inscripció. I es farà si n'hi han 20 d'inscrites! Espavila que les places volen!

Què val tot això?

240,5€ amb material inclòs.

195,5€ sense material (perquè ja el tens).

Què inclou? El transport d'anada i tornada, el forfait i assegurança pels dos dies, monitores professionals, allotjament i pensió completa (sopar de dissabte i l'esmorzar i dinar de diumenge).

Què no inclou? L'esmorzar i el dinar del dissabte.

On i quan em puc inscriure? Has d'omplir aquest formulari i venir a entregar la documentació requerida a l'Àgora.

Hi ha més informació? Si, sempre pots venir a l'espai Àgora i preguntar-nos tots els dubtes que tinguis. Cada tarda de 16 a 20 h o pots trucar-nos!

 
Autodefensa personal no mixte
Divendres 1 de març
Autodefensa personal no mixte

En motiu del dia de la dona treballadora l'Àgora programa una nova sessió de defensa personal femenina.

Espai segur i de cura per aprendre estratègies d'autodefensa emocionals, verbals o físiques. Les tècniques físiques es basen principalment en l'experiència de la pràctica de diferents disciplines d'arts marcials i esports de contacte amb l'objectiu de poder aprendre-les d'una manera fàcil i encadenar-les entre elles i, així, aconseguir aplicar-les d'una manera realista.

Talleristes: Fèmines

Lloc: Àgora (av. Ferran Fabra, 1)

Preu: Gratuït

Inscripcions: Formulari

Horari: Dimecres de 18.00h a 19.30h

 
SERVEIS
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA

El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA està ubicat a l'Espai Jove i s'adreça a totes les persones joves d'entre 16 i 30 anys del municipi que vulguin rebre un acompanyament individual i personalitzat en temes formatius, laborals, d'habitatge, salut, mobilitat internacional o d'associacionisme, entre d'altres. 

Com a novetat, oferim l'opció que els progenitors puguin participar d'una assessoria. Aquesta novetat té l'objectiu de mediar entre família/ responsable legal i la persona jove, sense oblidar que un dels objectius és empoderar i potenciar l'autonomia d'aquestes.

Per poder accedir al servei només cal omplir el formulari clicant aquest enllaç o també pots contactar via WhatsApp o trucada, al telèfon 615844715.

 
Borsa de classes particulars i canguratge
Borsa de classes particulars i canguratge

És un servei que oferim des de l'Àgora, el qual facilitem el tràmit entre famílies i joves per cobrir la demanda de canguratge o de classes particulars de reforç. És a dir, posem en contacte a famílies que necessiten classes particulars o cangur, amb joves que ofereixen aquests serveis. 

Què haig de fer si vull formar part de la borsa?

Primer de tot, tenir present que és una borsa de feina esporàdica, i que si estàs amb recerca activa de feina també disposes del servei GIRA per acompanyar-te en el procés d'entrada al mercat laboral.

Si tens clar que tenir feina esporàdica és el que necessites ara, clica al link del formulari i omple les teves dades. 

Què haig de fer si estic buscant cangur o professor/a particular pels menors de casa?

És molt senzill! Clica al link del formulari i omple les teves dades. 

Un cop has enviat el formulari, ens posarem en contacte amb tu per tal d'acabar d'acotar la teva sol·licitud, explicar-te el funcionament de la borsa i engegar tot el procés.

Si no ho acabes de veure clar i prefereixes que un professional de l'Àgora t'expliqui abans de sol·licitar el servei, pots contactar amb nosaltres via WhatsApp o trucant al 615844715 i t'informarem de tot plegat!

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 715 - agora@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades