Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella FacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Butlletí Àgora Adolescent
Butlletí Àgora Adolescent
CàPSULES
Autodefensa personal no mixta
Dimecres 15, 22 i 29 de novembre de 18 a 19:30 h.
Autodefensa personal no mixta

Espai segur i de cura per aprendre estratègies d'autodefensa emocionals, verbals o físiques. Les tècniques físiques es basen principalment en l'experiència de la pràctica de diferents disciplines d'arts marcials i esports de contacte amb l'objectiu de poder aprendre-les d'una manera fàcil i encadenar-les entre elles i, així, aconseguir aplicar-les d'una manera realista.

A càrrec de: Fèmines

Lloc: Àgora (av. Ferran Fabra, 1)
Preinscripcions: Alella.cat/agoraactivitats
Inscripcions: Presencialment a l'Àgora
Dates: 15, 22 i 29 de novembre
Preu: Gratuït
Horari: Dimecres de 18.00h a 19.30h

 
TikTok
Dijous 16 de novembre
TikTok

Treballarem i aprendrem a fer servir aquesta xarxa social. Des d'una òptica constructivista, col•laborativa, creativa i lúdica. Ens endinsarem al potencial de l'aplicació i crearem nous continguts entre totes. Si vols descobrir tot el potencial de TikTok, aquesta càpsula és el teu espai.

A càrrec de: Social Lovers 

Lloc: Àgora (av. Ferran Fabra, 1)
Preu: Gratuït
Data: 16 de novembre
Horari: Dijous de 17.00h a 19.00h
Edat: De 12 a 16 anys (2012-2007)

 
ALTRES
Sortim d'Alella!
Per a nois i noies de 12 a 18 anys!
Sortim d'Alella!

L'Àgora estrena el 22 de desembre una nova proposta adreçada a joves i adolescents, de 12 a 18 anys. S'anomena “Sortim d'Alella” i consisteix en una sortida trimestral a diferents indrets de Catalunya. La primera destinació prevista és el Parc d'atraccions del Tibidabo. La sortida és gratuïta i les inscripcions és fan únicament de forma presencial a les oficines de l'Àgora a partir del 10 de novembre fins l'11 de desembre.

 
Dissabtes
De 18:30 a 20:30 h.
Dissabtes

Des del mes d'octubre, l´Àgora torna a obrir els dissabtes a les tardes de 18.30 a 20.30 h respectant l'activitat de lleure que ofereix l'Esplai Guaita'l.

L'objectiu és acollir les demandes de les adolescents, continuar oferint espais de trobada els caps de setmana i fer activitats alternatives. Es podran anar descobrint les propostes a les xarxes socials: @agora_alella

Aquest curs també s'aposta per obrir l'espai als joves amb l'objectiu que pugueu fer propostes i que la programació reculli les vostres necessitats. 

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 728 - alellajove@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades