Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
Recursos i serveis Àgora jove
Butlletí Àgora Jove
ESTIU
Aula d'estudi
Aula d'estudi

Des de l´Àgora, es torna a posar a disposició dels i les joves l'aula d'estudi perquè pugueu estudiar o fer treballs en grup. És un espai adaptat, amb accés a internet, còmode i acollidor situat a la sala d'entitats (planta baixa) de les Antigues Escoles Fabra.
També trobareu altres Sales d'Estudi obertes: l'Espai Can Llaurador de Teià, la Biblioteca i l'Espai jove Ca n'Humet del Masnou.

Dates: del 22 de maig al 22 de juny.

Horari: 

De dilluns a dijous de 10 a 23 h.

Divendres de 10 a 20 h.

Diumenge de 16 a 23 h.

(*) El 17 de juny l'horari serà de 10 a 15 h.

(*) El diumenge 28 de maig l'aula d'estudi romandrà tancada amb motiu de la celebració de les Eleccions Municipals. 

Més informació a www.alella.cat/agora

 
Escape room
Escape room

Des de l'Àgora acabem la temporada amb una proposta molt especial.

Es tracta d'un escape room de carrer: el Projecte Geminis. Una aventura de carrer amb suport web app on les persones participants hauran de resoldre el misteri que s'amaga darrer d'uns estranys successos relacionats amb un científic expulsat d'una investigació secreta.

La missió serà recuperar una sèrie d'objectes que ha llençat el Dr. Balaguer pels carrers de la població durant la seva fugida després de ser enxampat in fraganti buidant el magatzem d'una farmàcia. Aquests ens donaran la informació necessària per poder ajudar a l'agent infiltrada a casa del doctor mentre està absent. Mitjançant la web app i un planell físic podrem veure les habitacions de la casa i recopilar la informació necessària per resoldre cada un dels enigmes del cas.

Escape de carrer a càrrec d'Estrambòtic

Horari: 11 a 13h.

Activitat gratuïta, per equips i per a majors de 12 anys! Us podeu apuntar de manera grupal o individual, abans de l'activitat s'acabaran de formar els equips pertinents.

Cal inscripció mitjançant aquest formulari! Més informació, al web de l'Àgora.

 
TOT L'ANY
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA

El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA està ubicat a l'Espai Jove i s'adreça a totes les persones joves d'entre 16 i 35 anys del municipi que vulguin rebre un acompanyament individual i personalitzat en temes formatius, laborals, d'habitatge, de salut, de mobilitat internacional o d'associacionisme, entre d'altres. 

Per poder accedir al servei només cal omplir el formulari clicant aquest enllaç o enviar un WhatsApp al telèfon 615844715.

 
Borsa de classes particulars i canguratge
Borsa de classes particulars i canguratge

La Borsa de cangurs i/o professorat és un recurs tant per a aquelles persones que s'ofereixen per fer canguratge i classes de reforç escolar, com per als qui sol·liciten cangurs i/o professorat de reforç per als seus infants. Així doncs, la borsa actua d'oferta i demanda de canguratge i professors particulars, i pot fer-ne ús qualsevol persona.

Què haig de fer si vull formar part de la borsa o vull demanar el recurs?

És molt senzill! Entra al web de alella.cat/agoraserveis i omple un dels dos formularis segons si vols obrir-te al món laboral, com si necessites cobrir certes necessitats familiars i apostes per donar oportunitats al jovent! Un cop fet, ens posarem en contacte amb tu per tal d'acabar d'acotar la teva sol·licitud i engegar tot el procés.

Si pel web no ho acabes de veure clar, pots contactar amb nosaltres via WhatsApp o trucant al 618844715 i t'informarem de tot plegat!

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 715 - agora@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades