Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
US PROPOSEM
IDENTITAT I CULTURA: ELS SONS D'ALELLA

La regidora de Cultura, a través del Centre Cultural de Can Lleonart i amb l'ajuda i assessorament del campaner d'Alella, Pere Xavier, engega aquest hivern un nou projecte que aglutina, difon i potencia, sota un eix temàtic, els trets identitaris culturals d'Alella. En aquesta primera edició es treballa amb les regidories d'Educació i Turisme i girarà entorn del patrimoni immaterial sonor del municipi: les campanes de l'església de Sant Feliu d'Alella i els seus tocs.

ACTIVITAT FAMILIAR DE MÚSICA I MOVIMENT SOBRE LES CAMPANES

Dissabte 28 de gener a les 12h, a la Plaça de l'Ajuntament

Activitat familiar gratuïta enllaçada amb el DENIP (Dia Escolar de la No-violència i la Pau) i els Centres Educatius d'Alella a la plaça de l'Ajuntament. Conduïda per Sílvia Consegal, pedagoga musical (ESMUC) i especialitzada en música i moviment que dinamitzarà una activitat entorn a les campanes d'Alella. L'activitat consistirà en cantar, ballar i fer música amb el cos de manera familiar mitjançant cançons sobre campanes i els seus tocs.

TAULA RODONA: ELS SONS D'ALELLA

Dijous 2 de febrer a les 19h, a les Golfes de Can Lleonart

Amb en Jordi Prats, arxiver i historiador de Sant Feliu d'Alella, Xavi Pallàs, campanòleg i Josep Maria Balada, campaner de Teià.

Els seus participants són referents en l´àmbit campaner local d'Alella i català. Es versarà sobre l'estat actual de la situació dels campaners a Catalunya, la finalitat i funcions de les campanes (passat i present) i molts altres temes entorn al món de la cultura popular i les campanes. Entrades gratuïtes disponibles a partir del 19 de gener a través del següent enllaç

 Us hi esperem!

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades