Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
US PROPOSEM
Els Juliols de la UB tornen a Alella
S'obre el termini de petició de beques per Els Juliols de la UB

Els cicle d'Els Juliols de la UB enguany se centren en "Com aplicar l'Agenda 2030 de Nacions Unides per al desenvolupament local. Una mirada des del comerç i els productes amb identitat, la cultura i el turisme sostenible".

Fins al 13 de juny, la ciutadania pot demanar una beca per fer el curs dels Juliols UB, per fer-ho cal complimentar una instància genèrica sol·licitant la beca amb una carta de motivació adjunta.

Les sol·licituds s'endreçaran segons la puntuació obtinguda. En cas d'empat de puntuacions, i només en el cas que hi hagi més sol·licituds que beques disponibles, es farà un sorteig públic el 16 de juny a les 10h a la sala de plens, per ordenar els empatats. Les beques s'atorgaran a les quinze primeres peticions de la llista endreçada. La resta de sol·licituds ordenades segons el sorteig quedarà en llista d'espera per si es genera alguna vacant. En cas que se'ls atorgui la beca, la persona haurà de pagar 26,55€ per fer el curs.

Hi ha tota la informació del curs:
https://alella.cat/juliolsub

i de les beques a:
https://alella.cat/ARXIUS/2022/Educacio/bases_beques.pdf

D'altra banda, aprofitem l'avinentesa per comunicar-vos que a partir del dia 2 de juny es podrà reservar plaça pel sopar de final de curs de Can Lleonart, serà a través d'aquest formulari.

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades