Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
RECORDEU
TERTÚLIA DIVENDRES 11 DE FEBRER A LES 19H
Joan Vives, divulgador musical

Benvolguts, 

us recordem que aquest divendres 11 de febrer a les 19h del vespre comptarem amb les paraules i coneixement del divulgador musical Joan Vives, qui ens parlarà sobre ALEXANDER SKRIABIN I LA MÚSICA RUSSA DEL CANVI DE SEGLE XX.

En aquesta ocasió, la tertúlia versarà sobre la música russa del canvi de segle XX; concretament sobre Skriabin i Rachmaninoff, els grans representants del postromanticisme musical rus. Ambdós són autors d'una obra exuberant, emocionalment intensa i sorgida en paral·lel als aldarulls sociopolítics que van acabar per portar la revolució, esdevenen el reflex musical de la crisi del s. XIX i dels nous aires trencadors del segle XX. Parlarem del context del qual no es pot desvincular l'obra, com la defineix en cada sentit i com el fet d'ubicar-la ens ajuda a entendre-la.

Es tracta d'una tertúlia amb tan bona acceptació entre el públic que ràpidament s'han exhaurit les entrades. Per això, si heu aconseguit l'entrada i per qualsevol motiu no hi podeu assistir, us preguem ens ho feu saber per poder cedir entrades a les persones que hi ha en llista d'espera.

Gràcies per la vostra atenció,

TERTÚLIA DIVENDRES 11 DE FEBRER A LES 19H

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades