DIMECRES
23
NOVEMBRE
2022
10:00 h
Durada de 10 a 14h
Organitza Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià
Preu Gratuït
Tipus d'acte Tertúlies, Jornades
Talent femení retallada

Amb el títol "Connectant amb el talent femení: habilitats i valors per a l'èxit", els ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià organitzen una jornada per fomentar l'emprenedoria femenina. L'objectiu d'aquesta sessió, que es desenvoluparà el 23 de novembre, de 10 a 14 hores, al centre d'empreses Casa del Marquès, és donar visibilitat al talent femení en diversos àmbits, facilitar la descoberta de les habilitats i les competències que destaquen entre les dones emprenedores, detectar els factors limitadors que impedeixen dur a terme projectes empresarials i proporcionar eines per facilitar l'emprenedoria femenina.

La sessió també es planteja com a un espai de trobada en el qual les dones emprenedores puguin compartir les seves inquietuds i experiències i donar impuls a la creació  d'una xarxa de dones emprenedores dels municipis del Baix Maresme.

La jornada s'emmarca dins dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que se celebra el 19 de novembre. Consta d'una xerrada inspiracional a càrrec de De Vermut, dues noies que tenen un reconegut perfil de divulgació i activisme feminista a Instagram; un taller pràctic que duu el títol “Com carregar-nos la síndrome de la impostora per trobar-nos amb la nostra dona singular”, a càrrec de Kalidoscopia, cooperativa especialitzada en el benestar de les persones en la dimensió laboral i la taula rodona "Valors clau per aconseguir el nostre propòsit", en què cinc empresàries d'èxit parlaran de les seves experiències professionals.  

La participació és gratuïta i només cal apuntar-se emplenant aquest FORMULARI 

Per a més informació: www.casadelmarques.cat