DIVENDRES
25
NOVEMBRE
2022
18:30 h
Lloc Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Espectacles, Jornades
Las Poderosas

DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE

18.30 hores, Plaça Ajuntament 

Acte institucional i representació teatral  Las Poderosas, a càrrec de Las Poderosas Teatro des de Guatemala 

Sinopsis: Transformar-se en una lluitadora per callar la veu de qui em persegueix dient-me al que haig de fer i com haig de ser. Segui lluitant per la meva vida i ser conscient que sense la meva paraula i les de les que m'acompanyen jo no estaria aquí. Posar-me a cuinar i a cosir, la veritat és que no sé per a què. I demanar a qui m'envolta que deixin de parlar dels seus problemes. No parlo del que va passar, però sí d'allò que vaig viure. Que altres dones ho escoltin, que sàpiguen que poden sortir-ne... i que després fins i tot tornaran a riure. Descobrir entre totes perquè estem aquí. I seguir. 

Las “Poderosas teatro” són un grup de teatre que viatgen des de Guatemala. Van néixer a inicis de 2008, són un grup de dones, sobrevivents de violències masclistes: Telma Ajín, Lesbia Téllez, Adelma Esperanza Cifuentes, Mayra Salvador i Telma Sarceño. Elles han treballat en un llarg procés d'investigació i creació a partir de les seves vivències, desitjos, preocupacions i somnis, juntament amb les seves filles i fills.

Dirigides per la directora i actriu Patricia Orantes, el dramaturg i director Marco Canale, la investigadora Silvia Trujillo i la psicòloga Maria del Carmen Navarro. 

Més informació a www.alella.cat/25N