Logo ERC+SxA
  • Encarem aquest any 2022 amb la mateixa il·lusió, responsabilitat i compromís com quan vam entomar el mandat de govern el 2019. D'aleshores ençà estem afrontant un mandat diferent, marcat pel temporal Glòria en primera instància i seguidament amb la irrupció a les nostres vides del  SARS-CoV-2, el coronavirus. Així és que hem concentrat els majors esforços en la gestió de la pandèmia a nivell municipal acompanyant les escoles, residències, comerços i la ciutadania en general, en tot allò que ens ha estat possible.

    Vam plantejar també el Pacte de Poble treballant-lo per obtenir el consens de tots els grups municipals, amb 55 propostes desenvolupades al llarg del 2021 per plantar cara a la pandèmia.  I mentrestant hem mantingut sempre l'activitat ordinària de la nostra administració. Tot aquest temps al capdavant de l'Ajuntament ha fet palès el nostre ferm sentiment i la nostra convicció de servei públic, d'estar sempre al costat de les persones. 

    Arribem a la meitat de mandat amb més del 50% de les accions contingudes al PAM (Pla d'Actuació Municial) assolides, i això ens encoratja a seguir treballant amb el nostre compromís intacte vers la ciutadania, amb fortalesa, convicció i determinació, i seguirem treballant en una bona gestió dels recursos públics com ha caracteritzat la nostra feina tant ara com al llarg d'anteriors mandats. Poc a poc hem anat recuperant el pols del dia a dia i planificant un seguit de millores que no van ser possibles d'assolir degut als moments més forts de la pandèmia. Per aquest motiu hem hagut de concentrar les inversions en la segona meitat de mandat. Tot just acabem d'aprovar el nou pressupost per al 2022 i mobilitzarem 2,5M€ de romanent per promoure inversions en diferents punts del nostre poble que veuran la llum en els propers dos anys. Tots aquests projectes estan reflectits en el pressupost i els anirem explicant a mesura que vagin prenent forma. 

    Tenim un govern municipal enfortit i la nostra manera de treballar, com sempre, és seriosa, rigorosa i transparent. Defugim per sistema la confrontació estèril i estem al servei de la ciutadania i a disposició de tots els grups municipals. No hem d'oblidar que a Alella la política municipal la fem les persones i per a les persones. El compromís amb Alella adquirit el 2019 segueix íntegre. Us desitgem un bon any 2022, no sense tenir un record molt sentit per a les persones que ens han deixat en aquest temps i recentment.