Riera Fosca, 2
T. 935 554 650 - alella.ofturisme
Diumenges de vins
Cada últim diumenge de mes, excepte juliol i agost, tens una cita al pati de l'Oficina de Turisme d'Alella. A cada sessió comptarem amb un o una sommelier que pertanyi al territori DO Alella o en sigui bon coneixedor/a.
Tastarem dos vins DO Alella maridats amb tastets gastronòmics elaborats per diferents restauradors del municipi.
Es tracta d'una activitat reduïda a un màxim de 40 persones, per tal que es pugui gaudir amb comoditat dels vins, els maridatges i de les pautes i explicacions dels sommeliers que dinamitzen cada sessió.
L'objectiu d'aquesta activitat és, per una banda, donar a conèixer els vins de la denominació d'origen DO Alella i fomentar la cultura vitivinícola tan arrelada al nostre municipi. Per l'altra, activar l'economia local i donar a conèixer la gastronomia que ofereixen els bars i restaurants d'Alella.
Diumenges de Most
En paral·lel als Diumenges de Vins, l'Oficina de Turisme d'Alella ofereix una activitat enoturística creada especialment per la canalla.
Es tracta de tallers adreçats a transmetre als infants la cultura vitivinícola tot jugant, aprenent i tastant el most. L'objectiu d'aquesta experiència és que els infants creixin amb sentiment de pertinença al territori i esdevinguin futurs ambaixadors de la cultura vitivinícola i del territori de la DO Alella.
Aquest mes de gener, gaudirem tastant els vins del celler Can Roda, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Can Duran. El tast el conduirà Pepi Milà.
Punt de trobada: Oficina de Turisme
Hora: 12:00h
Vins: Can Roda
Sommelier: Pepi Milà
Resturant: Can Duran
Tastet 1: Ensaladilla russa amb gambes
Tastet 2: Mini trinxat de col i patata amb ou de guatlla i botifarra negra
Aquest mes de febrer, gaudirem tastant els vins del celler Roura, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Bar del Casal. El tast el conduirà Eli Vidal.
Punt de trobada: Oficina de Turisme
Hora: 12:00h
Vins: Roura
Sommelier: Eli Vidal
Resturant: Bar del Casal
Tastet 1: Torrada d'escalivada i formatge de cabra
Tastet 2: Empanada argentina de vedella
Aquest mes de març, gaudirem tastant els vins del celler Quim Batlle, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant La Companyia d'Alella. El tast el conduirà Eli Vidal.
Punt de trobada: Oficina de Turisme
Hora: 12:00h
Vins: Quim Batlle
Sommelier: Eli Vidal
Resturant: La Companyia d'Alella
Tastet 1: Barqueta de Tou de Tilers amb mel i nous
Tastet 2: Barqueta de salmó fumat amb salsa nòrdica
Aquest mes de abril, gaudirem tastant els vins del celler Bouquet d'Alella, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Can Balcells. El tast el conduirà en Joan Lluis Gomez.
Punt de trobada: Oficina de Turisme
Hora: 12:00h
Vins: Bouquet d'Alella
Sommelier: Joan Lluis Gomez
Resturant: Can Balcells
Tastet 1: Xupito de burrata, tomàquet confitat i alvocat
Tastet 2: Ensalada russa amb sardina fumada
Aquest mes de abril, gaudirem tastant els vins del celler Bouquet d'Alella, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Can Balcells. El tast el conduirà en Joan Lluis Gomez.
Punt de trobada: Oficina de Turisme
Hora: 12:00h
Vins: Bouquet d'Alella
Sommelier: Joan Lluis Gomez
Resturant: Can Balcells
Tastet 1: Xupito de burrata, tomàquet confitat i alvocat
Tastet 2: Ensalada russa amb sardina fumada
El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, ubicat a Teià i gestionat per la Mancomunitat d'Alella, El Masnou i Teià, és un complex que engloba un jaciment arqueològic de l´època romana, on neix l'origen del vi de la terra de la Pansa Blanca.
Visitarem el jaciment, contemplarem les majors premses romanes reconstruïdes d'Europa i coneixerem la història de la cultura i l'elaboració del vi dels avantpassats de la zona. En finalitzar farem un tast de vins de la DO Alella.
Dins de la programació La Primavera de la Gent 6.0
Inscripcions en aquest FORMULARI