Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella FacebookInstagram
PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ A alella.cat/agora
 
25 N
Butlletí Àgora Adolescent

Actes 25 de novembre, per erradicar les violències masclistes

DESMUNTANT MASCULINITATS
Beating Da'Match. Taller de rap per a nois.
Divendres 25 de novembre a les 17 h.
Beating Da´Match. Taller de rap per a nois.

T'has plantejat mai quins són els teus privilegis socials i personals? Ser home, tenir una masculinitat normativa, sentir-se heterosexual, tenir la pell blanca, néixer a Europa, néixer en una família de classe mitjana o alta són alguns dels privilegis que pots tenir. Com t'afecten aquests privilegis?

A través del taller "Beating Masculinitats" ens aproximarem a començar a prendre consciència del poder social i l'impacte personal i social d'aquests privilegis. El rap i el hip hop ens acompanyaran a poder expressar i desprendre un discurs i posicionament de presa de responsabilitat i consciència com a homes respecte a aquesta temàtica. Taller conduït per Amat Molero, d'Ulleres per Esquerrans i Lucas Vico d'Erol Urbà.

 
ESPAI SEGUR I DE CURES
Espai segur per a noies
Divendres 25 de novembre a partir de les 17 h.
Espai segur per a noies

Proposem fer un intercanvi i enriquiment a partir de poder parlar certs temes que com a noies ens amoïnen. Estem convençudes que amb tot el que puguem aportar entre totes, serem capaces de veure que no estem tan soles ni allunyades entre nosaltres. T'animes a dir la teva? T'hi esperem!

Des de l'escolta activa i l'assertivitat, es pretén crear un espai segur i de cures on la dinàmica, les converses i la direcció serà enfocada a partir de les inquietuds de les mateixes participants. Un espai segur on legitimar les pròpies vivències i emocions, descobrir, reconèixer, intercanviar i valorar les mateixes capacitats i consciència.

Àgora
Antigues Escoles Fabra
Avinguda Ferran Fabra, 1 (08328) - Alella
Tel. 615 844 728 - alellajove@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades