Portada|Educació|Voluntariat per la Llengua
 
Versió per imprimir
Voluntariat per la Llengua
L'Ajuntament promou des de l'any 2005 el programa de parelles lingüístiques 'Voluntariat per la llengua' amb l'objectiu de propiciar un punt de trobada i de relació perquè les persones que aprenen català puguin practicar conversa amb persones que parlen aquesta llengua habitualment. El programa estableix una trobada d'una hora setmanal entre voluntaris/es i aprenents/es.
Voluntariat per la llengua 2018

Aquest mes de febrer comença una nova edició del programa de parelles lingüístiques Voluntariat per la llengua que promou l'Ajuntament d'Alella des de 2005 amb l'acord de col·laboració del Consorci de Normalització Lingüística del Maresme. L'objectiu és facilitar un espai de trobada entre voluntaris/es lingüístics, que volen ensenyar a parlar la llengua catalana, i d'altres persones aprenents que volen millorar la seva fluïdesa verbal. 

Enguany, i com a novetat, les parelles podran participar a la iniciativa “A tota veu” d’Òmnium Cultural d'Alella que organitzarà un recital de cloenda a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia on cada aprenent llegirà un poema en la seva llengua originària i cada voluntari llegirà el poema traduït al català. 

El programa comença el 15 de febrer, amb la reunió de voluntaris i aprenents, i finalitza a finals d'abril amb l'acte-recital previst a la Biblioteca Municipal amb la iniciativa “A tota veu” d’Òmnium Cultural.

Per participar com a aprenent/a o voluntari/a cal formalitzar les inscripcions de l’11 de gener al 2 de febrer emplenant el següent FORMULARI o bé enviar la sol·licitud d'alta d'aprenent/a o voluntari/a a  la Regidoria d'Educació, alella.educacio@alella.cat o presencialment a l'OAC de l'Ajuntament.

Sol·licitud d'alta aprenent/a

Sol·licitud d'alta voluntari/a

El dijous 15 de febrer de 2018 a les 17h es farà l'acte de presentació de les parelles i explicacions del programa a la sala polivalent de les antigues Escoles Fabra.

Més informació a la Regidoria d'Educació tots els dies, de 8.15 a 14h (93 555 23 39 ext. 104) o bé enviar un correu electrònic a alella.educació@alella.cat).

Voluntariat per la llengua 2018

 

Pujar al principi de la pàgina