Ajuntament d#39;Alella
Portada|Cultura i Festes|Programació musical
 

Música a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

L'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella programa períodicament concerts i espectacles musicals. 

Festival d'Estiu Alella

El Festival d'Estiu d'Alella és una proposta de música i dansa de qualitat per a les nits d'estiu que té com a escenari diferents espais a l'aire lliure que destaquen per la seva bellesa. El Festival està organitzat per l'Ajuntament i va nèixer l'any 2005.

Músics en Residència 

Músics en Residència (MenR) és un projecte de música de cambra impulsat per l'Ajuntament d'Alella que neix l'any 2010 i s'incorpora a la programació regular del Festival d'Estiu d'aquest poble del Maresme. Al mes de juliol, un grup de músics, que desenvolupen una carrera professional de nivell internacional, fan una estada a Alella per preparar els concerts. Tots els seus assajos són oberts al públic, amb el propòsit d'apropar tothom al procés d'interpretació musical i de permetre veure, entendre i copsar l'intens treball dels intèrprets. Al llarg de les edicions de MenR hi ha participat un total de seixanta-nou músics. 

Alella viu la música

El projecte Alella viu la música va néixer el 2008 amb la intenció d'obrir un espai musical per a tots els músics d'Alella que toquen algun instrument i desitgen formar part d'un conjunt musical. L'experiència permet als participants compartir coneixements i habilitats musicals i gaudir-ne tocant amb altres companys.

Coral Municipal 

Iniciativa municipal que vol afavorir la formació musical, el treball en equip i l'educació en valors dels infants i adolescents. A partir d'un repertori fresc i variat, integrant diferents modalitats artístiques, gaudiran de l'experiència de cantar, moure's i interpretar, acompanyats de música en directe.