Els formularis
Publicat el 15 de gener de 202115.01.2021
Formulari de preinscripció a la programació d'adolescència HIVERN 2021 ONLINE
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*

Descarrega't la declaració responsable de la COVID-19

Declaració responsable

Declaració responsable

Fitxer: Declaracio_responsable_ACTIVITATS_per_menors_EspaiJove.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 157,94 kB

Programació curs 2020/2021 Hivern 2021 - ONLINE

Seguint les noves mesures preventives, les activitats PRESENCIALS quedaran anul·lades fins a nou avis. En tots aquells cursos i tallers que sigui possible, les activitats es faràn de manera VIRTUAL. 

Activitats Online: 
Inscripcions del 18 al 29 de gener.

- Jocs Online: Participa de les partides online que farem amb altres espais joves del Maresme. Competicions d'Among us, EA Esports i d'altres. Gratuït. 

- EscapeRoom: Participa dels EscapeRooms que tenim preparats. Només t'has d'unir a la room de l'espai jove. Gratuït. 

- Al descobert: Comencem un cicle d'entrevistes a personatges coneguts del món de les xarxes socials. Coneixerem la seva trajectòria i la seva experiència professional. Podràs participar en directe a través d'Instagram. Estigues atent/a! 

- Taller de creació musical: T'agradaria començar a crear les teves cançons? A través de programari lliure i d'un professional, podràs conèixer el món de la producció musical electrònica.  Els dimarts a les 18h. Preu: 15€ *El preu s'ajustarà acord a les sessions que finalment es puguin realitzar.

- Taller de Ioga: Taller de ioga per adolescents. Coneix els beneficis que aporta. Notaràs la millora en tu mateix/a i amb les teves amistats. Els dijous a les 19:30h. Preu: 20€ *El preu s'ajustarà acord a les sessions que finalment es puguin realitzar.

- Taller d'entrenament personal: Tens ganes de posar-te en forma? Amb un entrenador personal, podràs conèixer exercicis que t'ajudaran a sentir-te millor. Preu: 20€ *El preu s'ajustarà acord a les sessions que finalment es puguin realitzar.

 

Cliqueu per veure l'ajuda *En quines activitats vols participar?
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la programació de l'Espai Jove?
INFORMACIÓ PER FER EL PAGAMENT
  • Aquest és el formulari preinscripció a la programació d'Hivern d'adolescència de l'Espai Jove d'Alella.
  • Per acabar de formalitzar la inscripció ens posarem en contacte amb vosaltres. 
  • Per les activitats que siguin de pagament, recorda que només s'admeten pagaments amb targeta a l'Espai Jove d'Alella (Antigues Escoles Fabra. Avinguda de Ferran  Fabra, 1. 1a planta)


Horari de l'Espai Jove

  • L'atenció serà online i cal sol·licitar dia i hora a través del correu electrònic adolescencia@alella.cat o a través del mòbil d'adolescència al 615 84 47 28.
*Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'ESPAI 12·16  als diferents mitjans i xarxes socials municipals
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Pujar al principi de la pàgina